Online Community. Kom je ook?

carina Lucassen kristalwezen bos magie

Beleef de wereld van Kristalwezens

Stap ook in de wereld van de magie van Kristalwezens! Vind inspiratie in de verhalen over Kristalwezens in de online community. Een centrale plek gevuld met magie! Ontdek nieuwe kennis, krijg inzichten, laat je verwonderen en verdiep je in deze bijzondere wereld. Een wereld waarin jij centraal staat. 

Inspiratie, video’s, blogs, extra’s, als eerste op de hoogte van specials en limited editions. Dat ligt voor jou op deze centrale plek van de community speciaal voor jou klaar om je hart mee te vullen.

Alles wat je in deze community aantreft, komt recht uit mijn hart. Ik neem je mee in een wereld gevuld met magie en deel mijn kennis met jou.

De Magie van de Kristalwezen wereld

Vanaf het moment dat ik begon te werken met de kristalwezens en de wereld van de kristalwezens mocht zien, wist ik het tot op het diepst van mijn zijn: dit wil ik delen. Deze wereld is puur, krachtig, geborgen, warm, vol kristallen en magisch. Je stapt een andere wereld binnen.

Inmiddels is het een beetje mijn thuis geworden. Ik neem je met liefde mee in deze wereld gevuld met magie, deel mijn kennis met jou en hoop dat de community ook een beetje jouw thuis mag gaan worden. 

De kristalwezens waren duidelijk. Zij willen veel meer met je delen! Zij willen je helpen vanuit hun eigen wereld. Vol verzachtende, wetende energie. Jouw zijn een plekje geven waar het in geborgenheid en veiligheid een andere wereld mag ontdekken.

Een wereld die je kracht geeft, die je laat verwonderen, waar je je veilig mag voelen in wie jij in je ware, pure, onbeschermde ik bent. 

  • Waar je jouw talent, jouw gave mag ontdekken en delen. 
  • Waar niemand een oordeel heeft, maar slechts verwondering.
  • Een wereld waar de kracht van kristallen en de kristalwezens je helpen jezelf te vinden. 
  • Jouw pad, jouw doel en dat wat jou op je plek zet zodat je gaat leven met bezieling.

Die magische wereld, waar het oude volk, de natuur-, water en luchtwezen, de draken en kristalwezens elkaar ontmoeten. Waar de magie van Merlijn en haar oude codes en kennis weer actief zijn. Waar je in geborgenheid mag herinneren wie je bent en waarom je nu op deze aarde loopt. Waarom dingen je raken en een verlangen je roept die je niet kan verklaren. 

Die wereld ga ik met je delen, een visioen van een open plek midden in het bos. Ik stond er regelmatig. Waar de zon het mos verwarmt en het oude volk zich laat zien.

magie bos kristalwezens Carina lucassen
Carina_Kristalwezen Orakel_Vertrouwen
carina lucassen bos magie mos zon

Wat houdt de community in?

Stel je voor… een magische plek, midden in het bos. Een open plek, de zon straalt door de bomen heen die daar met hun pracht en kracht omhullend staan. Aan hun voeten wortels bedekt met zacht mos. Hier en daar een boomstronk waar je even heerlijk op kunt plaatsnemen. Met een zonnestraal die je gezicht even raakt. Sluit je ogen, voel de energie en weet je welkom in deze plek vol magie.

  • De community is een besloten plek, gevuld met magie, ‘achter mijn website’. Daar, in deze besloten wereld, niet zichtbaar voor anderen, mag je je masker even afzetten. Mag je ontdekken welke sterrenstof en magie jij bij je draagt. 
  • Kristallen delen er hun schoonheid en hun werking. In de wereld van de kristalwezens voeren de kristalwezens het woord, geven ze je vertrouwen en kracht. Ik inspireer je met deze kennis. 
  • Ik laat je voelen hoe krachtig licht- en kristaltaal is. Met het oude volk, de draken en natuurwezens. Met de energie van de maan, de kristallen en hun kracht, de wetten van het universum en de kristalwezens. Bijzondere symbolen met een eigen magische kracht. Ik help je op dieper niveau met de kristal activatie codes. 
  • Inspiratie, video’s, blogs, extra’s, als eerste op de hoogte van specials en limited editions. Dat ligt voor jou op deze centrale plek van de community speciaal voor jou klaar om je hart mee te vullen.
  • Je leert kijken achter de schermen van het leven. Lessen al te herkennen, zodra je ze ruikt in de wind. En te wortelen op jouw plek op deze aarde, zodat je met veerkracht mee kan stromen op het leven. Aangesloten op de hartslag van de aarde. Dan voel je dat je leeft. Je hoeft niet meer te doen alsof. Je stroomt.

Dit is mijn droom….

… deze plek met jou delen. Jou inspireren tot vertrouwen en kracht met mijn manier, mijn kennis en wijsheid. Zodat jij het leven gaat ervaren zoals ik dat doe: magisch, stromend, wetend en vol vertrouwen en vervulling. Jij kan dan anderen weer inspireren en zo maken we de kring groter. In de community mag je verbinden met mensen zoals jij. Magisch, onzeker en onderweg naar een nieuwe fase in hun leven.

Die wereld bestaat. Ze wacht al op jou. Ik open de poort. Kom je ook?

Stap in de community, je bent zo welkom!

Kies uit een abonnement van 3 of 6 maanden

3 MAANDEN

Voor als je eerst eens even rustig zittend op een boomstronkje, in de zon, wilt ervaren wat deze magische plek jou te bieden heeft

Prijs voor 3 maanden: € 21,00

6 MAANDEN

Laaf je aan de magie van Kristalwezens, laat je inspireren tot vertrouwen en kracht met kennis en wijsheid. Ga je leven ervaren met meer magie; stromend, wetend en vol vertrouwen en vervulling.

Prijs voor 6 maanden € 42,00

Meer weten? Stuur me gerust een e-mail met je vragen: carina@carinalucassen.nl. Ik verheug mij erop je in de community te ontmoeten!

Volg je een online cursus? 

Dan krijg je 3 maanden vrije toegang tot de community. Zo duik je in deze wereld vol magie en gelijkgestemdsen. Na de 3 maanden ben je natuurlijk welkom om te blijven.

P.s. In de community hoeft niemand bang te zijn voor afwijzing, we zijn allemaal gelijkgestemd. En ook niet dat iemand anders het kan zien, want het is een besloten wereld. Als kers op de taart gebeurt er niets met je gegevens. Ze zijn veilig.

Stap door de poort een wereld binnen vol magie van de kristalwezens! 

Online Community 3 maanden € 21,00

carina Lucassen community 3 maanden

Online Community 6 maanden € 42,00

carina lucassen community 6 maanden

Veel gestelde vragen

Wat is de ‘Magie van de Kristalwezens’?

Een besloten en beschermde community die je kracht geeft, die je laat verwonderen, waar je je veilig mag voelen in wie jij in je ware, pure, onbeschermde ik bent. 

Waar je jouw talent, jouw gave mag ontdekken en delen. 

Waar niemand een oordeel heeft, maar slechts verwondering.

Een wereld waar de kracht van kristallen en de kristalwezens je helpen jezelf te vinden. 

Jouw pad, jouw doel en dat wat jou op je plek zet zodat je gaat leven met bezieling.

Die magische wereld, waar het oude volk, de natuur-, water en luchtwezen, de draken en kristalwezens elkaar ontmoeten. 

Waar de magie van Merlijn en haar oude codes en kennis weer actief zijn. 

Waar je in geborgenheid mag herinneren wie je bent en waarom je nu op deze aarde loopt. Waarom dingen je raken en een verlangen je roept die je niet kan verklaren.

Wat kan ik verwachten?

Het is een plek waar je deel kan nemen en een eigen profiel kan maken. Je kan posts doen op je eigen tijdlijn, andere posts liken en of daarop reageren.

Alles in een wereld van de kristalwezens. Ik deel daar mijn kennis over kristallen en stenen, kristalwezens, over draken energie, natuurwezens, maanenergie en het oude volk.

Vind inspiratie in de verhalen over Kristalwezens in de online community. Een centrale plek gevuld met magie! Ontdek nieuwe kennis, krijg inzichten, laat je verwonderen en verdiep je in deze bijzondere wereld. Een wereld waarin jij centraal staat. 

Inspiratie, video’s, blogs, extra’s, als eerste op de hoogte van specials en limited editions. Dat ligt voor jou op deze centrale plek van de community speciaal voor jou klaar om je hart mee te vullen.

Alles wat je in deze community aantreft, komt recht uit mijn hart. Ik neem je mee in een wereld gevuld met magie en deel mijn kennis met jou.

 

Een tijdlijn gevuld met kristallen, kristalwezens en veel magie!

Wat is de community?

Het is een ontmoetingsplek van gelijkgestemden met kristallen, kristalwezens, draken, natuur-, lucht- en waterwezens en het oude volk.

Het is een plek om te verbinden en te mogen zijn wie jij in je pure, ware en onbeschermde ik bent. 

Ik open de poort naar hen en mijn wereld!

Ga je in deze community meer vertellen over kristalwezens?

Jazeker! Heel veel! Eigenlijk komen de kristalwezens vooral aan het woord. Ik zal video’s delen, uitleg en stukken over hun kristallen, over hun boodschappen, wie ze zijn, wat ze doen en wat ze vertellen.

Maar ook lees je daar de nieuwste dingen nog voordat ze naar buiten gaan. Dus nieuwe kristallen, nieuwe limited editions of cursussen. Zo hoef je niet meer bang te zijn dat het is uitverkocht. De deelnemers van de Community weten het als eersten en hebben de eerste keuze!

Hoe weet ik nu dat er iets speelt in de community?

Je kan net als bij andere apps en applicaties in je profiel aangeven dat je een bericht krijgt als er nieuwe posts worden gedaan. 

Moet ik een cursus doen om lid te worden?

Nee hoor dat hoeft niet. De basis van de community is een abonnement van 3 of 6 maanden met een verlenging mogelijkheid. Als je je inschrijft voor een cursus met een gratis deelname in de magie van kristalwezen community dan krijg je na inschrijving een voucher voor een bepaald bedrag. 

Hoe werkt dit lidmaatschap? Moet ik het opzeggen?

Je meldt je aan via aanschaf van abonnement voor de community en daarmee krijg je, afhankelijk van je keuze 3 of 6 maanden toegang tot de wereld van de Kristalwezens. Je hoeft niet op te zeggen. Kort voordat je abonnement afloopt krijg je automatisch bericht met de keuze of je jouw abonnement wil verlengen of niet. Wil je het niet dan verloopt het automatisch.

Moet ik dan inloggen in en de cursussen en de community? Of is het 1 wereld?

Zodra je een abonnement neemt op de community is deze zichtbaar in je profiel net als je cursussen. Dus je kan ook direct verder met de cursus, content nog opzoeken en tegelijkertijd de posts en alle magie van de community zien! Het is dan 1 wereld.

Als ik geen abonnement heb op de community kan ik dan wel nog bij mijn cursussen?

Jazeker! De community staat deels los van de cursussen. Je kan altijd nog bij de content van jouw cursussen.

Wat kost de community abonnement?

Je kan kiezen tussen een 3 of 6 maanden abonnement. De 3 maanden kost € 21,- en de 6 maanden kost € 42,-

Als je inschrijft op een van mijn online cursussen, krijg je bij aanschaf een voucher afhankelijk van de cursus. Deze kan je verzilveren voor gratis periode deelname aan de community, als een korting op een nieuwe cursus of voor een 1 op 1 sessie met kristalwezens. 

Wat als ik nu een cursus koop waar gratis deelname aan de community bij zit?

Bij inschrijving van de cursus krijg je een voucher voor een bepaalde waarde. Je mag haar verzilveren op een abonnement naar je keuze en daarmee een periode gratis toegang hebben tot de community.

Zijn er ook speciale groepen in de community?

Jazeker! Er zijn voor de diverse cursussen speciale groepen, zoals bijvoorbeeld de kristalwezen orakel groep.

Kan ik ook met anderen contact leggen in de community? Of is het individueel?

Het is juist bedoeld om contact te maken met gelijkgestemden! Je kan ook chatten met anderen, vrienden worden en eigen berichten delen!

Kan ik ook vanuit het buitenland meedoen?

Overal waar jij een internetverbinding hebt, kun je meedoen.

Wat anderen zeggen….

Vandaag de orakelset binnen gekregen… Wat mooi en de energie tintelen door mijn hele lijf… Magisch, zuiver

Enerzijds neem je ons met de stenen mee naar andere werelden en dimensies en anderzijds kun je heel raak zeggen hoe je concreet op je doel af zou kunnen gaan of hieraan kunt werken. Iedere keer weet je me opnieuw te verrassen. Hoe gepassioneerd jij te werk gaat, daar ken ik er maar een van. Blijf ons alsjeblieft nog vele jaren verrassen.

Ik heb vandaag met ze gewerkt #magie Ze zijn prachtig en krachtig love them!

Ook al weet ik zelf heel goed hoe het werkt, het is zo ontzettend fijn om van jou andere inzichten te mogen ontvangen over welke situatie dan ook.. Om zonder oordeel even een bevestiging te krijgen dat je voor jezelf mag kiezen omdat je dat waard bent!
Dank!

Prachtige kristalwezentjes met hele inspirerende boodschappen. Dankjewel…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.