tijgeroog Carina Lucassen
Cursus Magie van edelstenen Carina Lucassen

Haal je stenen tevoorschijn en stof ze af!

We gaan hun volle kracht voor jou ontvouwen en ik leer jou hoe.

Heb jij ook stenen en kristallen ergens op een plank of nachtkastje staan en weet je eigenlijk niet goed wat je er mee kan?

Doe mee en dompel je ongegeneerd onder in de liefde en wijsheid van kristallen en edelstenen. Eindelijk zullen al je vragen over stenen worden beantwoord. Want we kijken niet slechts naar wat een steen aan werking heeft, maar we gaan echt met de kristallen verbinden.

Ik neem je mee zodat je weet hoe het kan dat kristallen hun kracht en werking hebben, hoe dat bij jou werkt en wat ze doen in de energie van deze tijd.

Moeten ze terug de grond in? Hoe kan je ze nog meer inzetten voor jezelf en hoe kan je manifesteren met jouw eigen kristallen?

Maar ook hoe kan je met jouw eigen kristal en haar wezen verbinden?

Alle vragen worden beantwoord. En veel meer. Ik ben niet voor niets een kristal tolk.

Natuurlijk kan ik geen cursus geven over edelstenen en kristallen zonder je alles te vertellen over kristalwezens. Wat zijn kristalwezens, hoe zien ze eruit? En heeft jouw eigen kristal ook een kristalwezen?

Na deze cursus weet jij heel veel over edelstenen en kristallen. Kan je nep van echt al best goed onderscheiden en gaat er een nieuwe wereld van kracht en energie voor je open.

Een nieuwe groep start op 1 juli as!

Gedurende 5 weken komt er iedere week online nieuwe content beschikbaar EN is er een Live sessie op woensdagochtend om 10.00 uur. Uiteraard met terug kijk link!

5 weken lang duiken we in de magie en kracht van edelstenen.

We zetten magie aan, nodigen kristalwezens uit en ik strooi een snufje kosmische wijsheid om het tot een krachtig geheel te maken.

Ik deel jou, als Kristal tolk, mijn jarenlange, uitgebreide ervaring en kennis.

5 weken lang sprankelende, upliftende en positieve energie.

Ik beloof je dat je na deze cursus heel anders naar de kristallen en edelstenen zal kijken, je niets meer wijs laat maken en hun kracht op een andere wijze kan gaan inzetten voor jouw eigen groei en leven.

Wil je meer weten of nog beter, meteen inschrijven?
Dat kan hier en lees je ook wat jij na deze cursus kan: https://carinalucassen.nl/product/online-cursus-magie-van-edelstenen-en-kristallen/

Schrijf je in en stof je stenen af!

Dan gaan wij er een heus kracht feest van maken.

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: