tijgeroog Carina Lucassen
Nieuw in de shop

De energie van opruimen kruipt door ieder kiertje en vult ieder hoekje. De webshop moest er ook aan geloven. Afstoffen, reinigen, opruimen en opschonen.

Daarna de ruimte vullen met nieuwe kristallen, Starbeings en draken.

Hun energie pulst krachtig, helder en is gevuld met de energie van nieuwe veranderingen. Ze ademen de belofte van een nieuwe fase die zo past bij deze tijd en dit jaar.

Van lichtsnelheid, magie en lichtkracht. De codes van wonderen en overvloed en de power die hoort bij een nieuwe balans vanuit thuis.

Het vullen van de winkel is altijd best een klus. Het lukt mij daarom niet altijd om alles wat ik op voorraad heb in de winkel te zetten.

Sommige kristallen, draken of Starbeings willen bewust niet in de winkel. Zij wachten vanaf de achtergrond op diegene met een code in haar hartslag die hun verbindt, die hun taken activeert.

De kristalwezens, draken en Starbeings hebben die verbinding en lijnen allang gezien. Ze wachten daar, totdat jij je overgeeft aan de synchroniteit die de oude lijnen naar hen volgt en verbindt.

Heb jij het gevoel dat er een kristal of lichtwezen op jou wacht die niet in de winkel staat?

Stuur mij dan een mailtje, dan ga ik voor jou luisteren. 

Lieve groet, Carina

Uitgelicht in shop Carina Lucassen

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: