Het eerste wat ik steeds voel is de zachte energie van een spirit (cactus) kwarts. 

Haar energie draagt een andere dimensie, iets wat eigenlijk niet hoort bij de energie van een cactuskwarts. 

Er is iets bijzonders dat ik voel. Iets wonderlijks, magisch en het voelt zo vertrouwt.

In de lila, toegankelijke energie van de Spirit kwarts schuift Myfaï naar voren. Ze laat zich zien in haar volle energie. Zo mooi heb ik nog niet eerder gezien. De energie verweeft zich met elkaar en kent alle schakeringen lila, paars. Ze voelt zacht, wetend, voedend, beschermend en het lijkt wel troostend. 

Nog niet eerder heb ik meegemaakt dat een Star being zich op deze wijze verbindt met een ander kristal om zo haar kracht uit te breiden en te verdiepen. 

Wauw

Myfaï werkt in de energie van Nu en de veranderingen die gaande zijn. Zij weet dat je een innerlijke roep hebt naar iets. Dat er een bijdrage in het grote geheel van jou gevraagd wordt. Zij ziet hoe onzekerheid je afremt, hoe twijfel jouw kracht dempt. Hoe jij jouw oude sterrenlijnen wel diep van binnen voelt maar niet zeker weet of dat werkelijk zo is. Jij? 

Wees niet bang, fluistert Myfaï. Ik loop naast je, bescherm je en help, net als toen. 

Myfaï ontspant de spanning in alle cellen, haar zachtheid was precies wat nodig is om verder te stappen vanuit niet weten. Om even te leunen, bij te komen en een nieuwe kracht te vinden. Jij weet. Jij weet zoveel.

Zij ziet jou, door alle lagen heen. Want zij kent jou van jullie oude sterrendomeinen. Daar in die lijnen die oplichten bij herinnering mag je het loslaten. Het even laten gaan zoals het gaat en weten: het komt goed.  

Haar energie zet de oude lijnen open en verzacht de stress en moeheid van het moedig doorstappen en legt een verzachtende energie over jouw roerende binnenste. De volgende stappen mogen ontstaan vanuit moeiteloosheid, gevuld met een energie van thuis. 

Haar taak is jou weer te verbinden met dat waarvan je wel weet dat het er is, maar niet met mensen hersenen kan bevatten. De spiritkwarts gebruikt ze als een portaal met een paarse straal om jouw hoge zelf, jouw eigen kern weer laten herinneren hoe je kan manifesteren in dit leven. Met een beweging van binnen naar buiten. 

De spiritkwarts helpt haar jouw geest in beweging te zetten, zodat deze beweging door jou heen een energie op gang brengt in jouw leven. 

Myfaï weet dat jij een impact wil maken, dat je wil helpen in deze transitie. Niet omdat je dit bedenkt, maar omdat het als een code in jouw dna zit. 

Ze laat zien dat het een afspraak was. Van tevoren wist je al dat het met de huidige oude systemen op aarde moeilijk en zwaar zou worden. Maar jij kon dit. Myfaï beloofde je op een moeilijk moment te komen helpen. Op het punt dat je door de cirkels heen zou breken. Ze zou jouw pad weer kruizen om je te helpen herinneren, te laten voelen hoe de oude kennis voelde en hernieuwde kracht en moed te geven om door te zetten. Vanaf hier zal zij, onvoorwaardelijk, je weer de mogelijkheid geven gedragen te worden door een energie die lang niet meer op aarde was. Zo kan je de force, het afdwingen en door duwen, het krampachtige, misschien wel moedeloze loslaten. En het plaats laten maken voor een meer vanzelfsprekende, lichte, zachte energie van power. 

Haar oude lijnen hebben zich verweven met die van de spiritkwarts tot een unieke, en voor mij zeldzame, verbinding. 

Samen reiken ze de sterren, jouw thuis, jouw ziel en wikkelen het in de beschermende, zachte energie die jij nodig hebt om weer verder te komen in jouw proces en leven. 

Niet meer ploeterend en vol verwarring, maar met een nieuwe kracht, verbonden met jouw innerlijk en een begrijpen, een voelen en vol kennis.

Het mag duidelijk zijn dat ze samen komen. 

wauw

Wil je nader kennismaken met haar? Dan kan je haar hier vinden

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: