tijgeroog Carina Lucassen
golden healer

Ze kondigen zichzelf aan via de wind. Die draagt de lijnen sterrenstof en energie vooruit. 

 

Het kan het zomaar zijn dat ik ineens een groep lichtwezens aan mijn tafel heb, terwijl ik daar geen kristallen van in huis heb.

Zo schoof er een groep sprankelingen, kracht en wijsheid aan mijn tafel. Ze waren onderweg, deelden al hun wijsheid en joegen de energie alvast wat vuur in. Ze brengen dan altijd de energie al in een nieuwe balans. Ik wist daarmee dat deze groep gekozen had om hier te landen, ze waren al onderweg.

Normaliter duurt het ongeveer een maand voordat ik een zending van uit Avebury ontvang. Maar dit keer voelde de energie anders. Sneller, net als dat alles momenteel lijkt te gaan.

Net zoals dat alles steeds samenvalt.
Een zuiverende storm met een volle maan die dezelfde opschonende energie draagt.

Middenin dit onstuimige natuurgeweld doet de groep haar intrede. 

Op de dag van volle maan, 3 weken eerder dan verwacht, staan ze bij mij op tafel.

Fonkelend, sommige direct vol regenbogen, anderen aardend en verzachtend. Essenties verbinden zich met hun kristal en komen tot volle kracht en potentie. Hun verhalen, wensen en verbindingen vullen de ruimte.

Er zijn niet slechts Star being Elfins en Faeries geland. Maar ook een groepje Blue Preselli en Sarsen draakjes. Vergis je niet in deze kleine draakjes, want hun kracht is heel erg groot.

Tenslotte liggen er hier stukjes van de megalieten, de grote stenen, van de oeroude, magische steencirkels op tafel.

Samen met de Star beings worden de oude lijnen naar de magie van Merlijn, Atlantis en verder terug steeds krachtiger en helderder. Alsof ik mijn hand door de sluier kan steken en aan de andere kant terecht kom. Eeuwen en dimensies ver weg.

Nu had ik vandaag geen tijd om de groep even naar de zaak te brengen. De wervelde lijnen sterrenstof vind ik stiekem ook heerlijk om te bekijken en mee te omringen. Ze steken mij aan, vullen mij met weer nieuwe wijsheid en licht energie.

De draakjes zijn het er niet mee eens. Ze willen hier best nog wel even op tafel staan, maar zonder ‘die dingen’.

Daarover is, begrijpelijk, grote onvrede en dat is best een beetje grappig. Ook al vinden zij van niet.

Je moet weten dat deze draakjes heel gedetailleerd zijn gecarved (geslepen) door een van de beste carvers in China. Ik heb nog niet eerder zulke kleine draakjes gezien die zo mooi zijn. Bij verzending uit Avebury, krijgen ze op alle puntjes van hun neus en hoorns en tanden een klein bolletje van een soort kneedgum. Dit is ter bescherming van deze kwetsbare delen.

Dat is de reden van al hun gemopper. Ik heb deze beschermbolletjes laten zitten om ze morgen veilig naar de zaak te kunnen brengen. En ze vinden het maar niets. Het stoort hun antennes en ze vinden het er stom uit zien.

Ik heb mijn eigen draak Ukana er maar even bij gezet voor afleiding. Want ze hebben wel een beetje gelijk, vind je ook niet?

ps. mocht je de roep al hebben gevoeld van deze groep maar zie je ze nog niet in de winkel staan? Stuur mij dan een berichtje dan ga ik voor jou luisteren..

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: