tijgeroog Carina Lucassen
Een bijzonder kristalwezen_carina_lucassen
Een bijzonder kristalwezen_carina_lucassen

Volgens de Chinese astrologie is 2022 het jaar van de Tijger en is de energie die het jaar meekrijgt.

Maar waar staat dit voor en hoe vertaal je dit naar je dagelijkse leven?

Met 2022 als jaar van de Tijger, is 2022 het perfecte jaar om te kiezen voor jouw eigen pad en het vinden van je eigen stem. Of, om deze nog meer helder te laten zijn. Wat wil jij van het leven? Niet omdat anderen of de maatschappij iets van je verwachten, maar puur echt wat jij wilt! 2022 Is het perfecte jaar om veel meer op je innerlijke kracht leren vertrouwen.

De Kristalwezens doen niets liever dan jou uitnodigen te stappen in de magie, eenheid en energie van kristallen en je af te stemmen op het ritme van het leven, dichterbij je eigen natuur en je meer te verbinden met je ZIJN.

Ik ontwierp daarvoor de Kristalwezen Agenda, die je als leidraad door 2022 heen loodst. De agenda nodigt je uit te verbinden met de seizoenen en de maan. Om  sterrenstof te ontdekken in jouw leven, en… jezelf tot het middelpunt van jouw universum te maken… Dit past perfect bij het jaar van de Tijger.

Op de site bij Agenda 2022 lees je hoe de agenda jou een jaar lang energie, inspiratie, magie, power gaat brengen… Ze is uniek in haar ontwerp, gevuld met kristallen, horoscoop, Kristalwezens, de maanenergie…

Ik heb haar speciaal en recht vanuit mijn hart gemaakt om jou  een stukje magie voor je dagelijkse dag mee te geven. Helemaal afgestemd op de energie van de dag…

En… er is ook nog een online lichtplek om samen te komen

Om de magie nog meer tot leven te wekken hebben we een online ‘lichtplek’ gemaakt met meer diepgaande informatie over de onderwerpen van de maanden in het jaar. Om samen te komen, je hart te luchten, je te laven aan de energie…

Enfin, ik ben er zo enthousiast over en blij dat ik dit met jou kan delen, dat ik er nog eindeloos over door kan vertellen!

Maar ga zelf maar eens meer over de Agenda bekijken, schroom niet om me me een berichtje te sturen als je nog vragen hebt of meer wilt weten. Want daar draait het om:

jij als het middelpunt van jouw universum…

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: