tijgeroog Carina Lucassen
Magie van overgave carina lucassen

Jij mag nu even op de eerste plaats.

Deze tijd is goud voor jou. Je mag de rijkdom van je innerlijk gaan ervaren. Een gevoel van vervulling. Het is tijd voor jou..

Wat is er gaande? Waarom lukt iets niet of weet je het even niet meer…

Je wilt zelfverzekerd zijn, je pad lopen en een gevoel van vervulling ervaren in jouw leven.

Je wil niet meer zoeken, twijfelen en je hoofd breken over wat je nu over het hoofd ziet.

Waarom weet je niet welke kant je op moet? Waarom krijg je niet het gevoel dat je vol vertrouwen jezelf durft te zijn? Vertrouwen überhaupt in jezelf.

Herkenbaar?

Dan is een Inzicht Sessie echt iets voor jou! Vanuit zachtheid kom je weer in beweging. Ik kan je zeggen: dat vertrouwen op je innerlijke wereld? Ja het lukt jou ook. Juist jou!

Een heldere richting

Een Inzicht Sessie is een korte en krachtige sessie. We kijken naar de kosmische wetten en welke energie er op de achtergrond werkt met betrekking tot jouw vraag.

Ik kijk door de sluiers en gebruik mijn heldere gaven en jouw helpers en kristallen om jou duidelijke, heldere en nuchtere richting en antwoorden te geven die je in dit leven direct kan toepassen. Ongemerkt vul ik je met kracht en vertrouwen en doe wat nodig is. Zo heb jij aan het eind van het gesprek hernieuwd vertrouwen en kracht. Gevolg? Een groter gevoel van vervulling…

Voel je een verlangen, een roep van binnenuit… Wil je dat gevoel van vervulling? Het is tijd voor jou!

Met behulp van mijn zien, weten en intuïtie, samen met de kristalwezens en al mijn lijnen van boven, raak ik stukjes in jou aan zodat deze vanuit zachtheid in beweging kunnen komen, activeer ik oude wijsheid en open jouw eigen, oude kronieken samen met jou.

Hoe gaat het in zijn werk?

De Inzicht Sessie gaat via zoom en duurt 45 minuten. Je ontvangt van mij een link zodra we een afspraak hebben gemaakt. In de winkel bestel je de Inzicht Sessie, erna maken wij meteen een afspraak. Gewoon online, lekker makkelijk! Geen reistijd, gewoon vanuit je comfortabele plekje. Na de sessie ontvang je een opname via een link om alles nog eens rustig na te kunnen luisteren.

Als medium, lifecoach en kristaltolk ben ik er voor jou.

Bestel jouw sessie hier en we maken direct een afspraak. Met inzicht ga je weer verder!

https://carinalucassen.nl/product/inzicht-zoom-sessie/

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: