Leven vanuit je Blauwdruk Kristallenbox

Ben je op zoek naar jouw weg? Hoe je kunt luisteren naar je hart? Of zoek je juist meer verbinding en wil je weten wat jouw zielsopdracht is? 

Voel jij ook die onbestemde onrust naar iets, maar weet je nog steeds niet wat?

Het universum zal altijd alles in het werk zetten, samen met onze ziel, om jou op het pad van jouw opdracht, jouw blauwdruk te zetten. Jouw unieke talenten benutten om jouw leven in de volle potentie te gaan ervaren.

Die onrust hiernaar voel je, maar je weet niet welke kant op? Of misschien vind je de mogelijke verandering spannend? Zaait je zelfvertrouwen, of eerder het gebrek hieraan, twijfel of dit wel de juiste weg is, of jij dit wel kan en niet verbeeld?

Zodra we gaan leven in lijn met onze zielsopdracht gaat het leven weer stromen. Maar dat is niet altijd even makkelijk. Luisteren naar je innerlijk weten, verbinden met jezelf zullen een nieuwe, stuwende energie in je leven aantrekken, namelijk die van flow. Door te gaan leven vanuit je blauwdruk ga je jouw unieke plek en opdracht op deze aarde opeisen. Want die heb je niet voor niets.

Edelstenen hebben energie en kracht. Ze helpen je jouw weg en inzichten te vinden. Als een amulet en onvoorwaardelijke steun met hun eigen magie helpen ze je de eerste stappen te maken in lijn met jouw hart. Vertrouwen en wijsheid te vinden door je aan te sluiten op het veld van oneindige informatie.

In deze box maak ik een persoonlijke selectie van mooie kristallen en edelstenen. Niet willekeurig gekozen, maar op elkaar en op jou afgestemd. Zodat jij verder kunt groeien, je intuïtie sterker kan werken, je makkelijker in je kracht kunt komen en afstemmen op de volgende stap die je mag maken.

Het heeft allemaal 1 doel: kiezen voor jezelf, voeding voor je ziel, van jezelf houden en liefde voor wie jij bent. En vooral: leven vanuit jouw blauwdruk.
Deze doos is dan ook helemaal voor jou. Je kunt hem aanvullen met andere stenen, als altaar gebruiken, of gewoon als een moment van afstemming met jezelf.

Alle teksten zullen gepersonaliseerd worden, afgestemd op jouw energie.

 

Een Blauwdruk Kristallenbox met aandacht, liefde en wijsheid samengesteld, met:

 • Op maat uitgekozen, meerdere kristallen van hele mooie kwaliteit. Krachtig in energie en kleur. Het aantal verschilt per keer, evenals de grootte. Ze zijn geactiveerd en vol energie. Ze geven zelfvertrouwen, kracht, wijsheid, vertrouwen en verbinding.
 • Een reading over jouw blauwdruk en zielsopdracht.
 • Blauwdruk inzichtkaarten
 • Een uitwerking van de inzichtkaarten en hoe te gebruiken.
 • Complete uitwerkingen per kristal over de werking en waarvoor te gebruiken
 • Complete uitwerking hoe je de kristallen kunt reinigen en opladen
 • Een reading waarin staat uitgewerkt wat deze kristallen box jou gaat brengen.
 • Een Manifestatie-raster waarin de kristallen elkaar versterken en je intentie in het universum kracht bij zet.
 • Een Kracht-item dat jou bij het werken aan het thema van de edelstenen ondersteund, je zelfvertrouwen geeft en kracht in het nemen van jouw stappen.
 • Een zakje gedroogde salie voor het reinigen van de stenen.
 • Een uitleg over de Kristallenbox, samen met bovenstaande informatie in een mooi vormgegeven boekje.
 • Een luxe, mooie box.

In deze box zit jouw unieke blauwdruk energie

 

Bestel jouw gepersonaliseerde Kristallenbox

In mijn Spiriland webshop bestel je jouw Kristallenbox. Heb je nog vragen? Bijzondere wensen? Laat het me weten en mail me op info@carinalucassen.nl

Bestel jouw box HIER

Deze kristallenbox kost € 93,00

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.