tijgeroog Carina Lucassen
Lepidoliet

Soms maak je een zware tijd door en heb je hard je best gedaan om te blijven staan in de storm.

In alle hectiek geprobeerd toch steeds de juiste keuzes te maken, vol te houden en ondertussen krampachtig pogingen doen jezelf niet te verliezen.

Emoties te temmen die met je aan de haal willen gaan en je midden in een golf zetten waar je eigenlijk niet in wil staan.

Je buitenkant moet dan krachtig zijn.

Zo hard als je kan, om maar niet te laten zien dat je van binnen zo moe bent, het vertrouwen mist en niet meer weet wat te kiezen of te besluiten.

Een krachtig sterk schild ophouden, iedere dag, die de kwetsbare, ploeterende en overvraagde binnenkant beschermen kan. Ondertussen lijkt het alsof je moet toekijken hoe je de verbinding met jezelf steeds meer verliest. Je weet best wel wat je nu moet doen, wat goed zou zijn, maar je kan jezelf niet meer overtuigen te vertrouwen.

En dan is er zachtheid. Het kristalwezen van een paarse, zachte, helende Lepidoliet, die haar energie als een deken om je heen wikkelt.

Haar deken, die zij over jouw bescherming legt, neemt de taak over, maakt jouw afgedwongen kracht zacht.

Dan pas voel je hoezeer dat de stress jou op diepe lagen strak heeft gezet, zonder een kans dat te ontspannen is er geen ontspanning in jou.

Blijft er altijd een diep elastiekje strak staan.
Haar paarse zachtheid brengt ze tot bedaren, als een opgelegde hand die zegt, laat maar even los. Ik neem het even van je over.

Je wist best wel dat je de verbinding met jezelf en boven verloor tijdens het proces van volhouden en doorgaan. Dat je alles wat je lichaam en je innerlijk tegen je zei, doorschoof naar een ander moment.

Niet nu. Nu is er even geen plek, geen energie en geen ruimte. Je had alles nodig om te blijven staan om het dagelijkse gevecht in jezelf en met de wereld te voeren. Jezelf te dwingen tot het doen van innerlijke werk, terwijl je niet meer wist hoe of waar te beginnen.

In de lila paarse energie verzacht alles. Of je wilt of niet. Bij iedere ademteug helpt ze je los te laten wat verkrampt is geworden, te verzachten en te troosten op diep niveau. Tranen, een gaap of een lach.

Alle ruimte vult ze met een gevoel van vrede en sereniteit.

In haar deken van energie gewikkeld laat ze je zien dat de lijntjes met boven nooit verloren gaan. Ze kleurt ze goud voor je, zodat je weer bewust ziet dat je wel degelijk nog verbonden bent met alles wat is. Zo kan je weer voorzichtig voelen dat er ook hulp is, dat je het niet alleen doet. Door de controle te houden gooi je slechts over zand en de rem op.

Als de verzachting haar werk doet, wordt je weer een. Jouw fysieke zijn verweeft zich weer met jouw spirituele zijn en wordt weer de eenheid die vol magie en kracht zit.

Geen uiterlijke kracht maar een natuurlijke innerlijke kracht die er gewoon is. Hoe moe je ook bent.

En dan, als de magie weer werkt, strooit ze geluk. Althans dat denk jij, want zo zien we synchroniteit. Het voelt als geluk hebben, mazzel. Terwijl het gewoon is wat bij jou hoort en jou weet te vinden. Moeiteloos.

Haar woorden fluistert ze je in. Zacht gewiegd weet je dat je mag los laten en alles laten gaan zoals het gaat.

Haar energie is zo helend dat ze de voorzichtig bescherming van je hart haalt, het open stelt zodat het zon licht de oude pijn vloeibaar kan maken en met jouw tranen kan laten wegstromen.

Sta niet gek te kijken als je even in slaap dommelt met haar steen in je handen, de spierpijn in je lichaam voelt als resten van alle spanning die je zo lang met je mee droeg, de moeheid voelt van het volhouden. En ondertussen een voedende stroom energie ervaart. Die een nieuwe basis geeft aan jou. Dat je ondanks alles een onverklaarbare kracht voelt, energie en zelfs vertrouwen.

Dat is de lila paarse energie die komt uit de samenwerking van de Lepidoliet en haar kristalwezen.

Onvoorwaardelijk en gevuld met zoveel liefde voor jou.

Je vindt ze hier in de shop

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: