tijgeroog Carina Lucassen
Kristalwezen blog Carina Lucassen
Star being blog Carina Lucassen

Sinds een jaar hebben de Star beings mijn tafel gevonden. Met behulp van toevalligheden kwamen ze op mijn pad, aangekondigd in de periode die daaraan voorafging. Nu is het een gemengd gezelschap van fonkelingen, kleuren en pretogen.

Ze dragen een compleet andere energie dan de kristalwezens. Het heeft ook even tijd gekost voordat ik de energie van de Star Beings begreep.

Oude lijnen in mij moesten ook aan om hun taal te verstaan in de oorspronkelijke vorm. De taal die dan nog de codes draagt.

Wat is het verschil?

Je zou het kunnen zien als onder en boven. Als hemel en aarde.

De kristalwezens die verbonden zijn met de kristallen in de aarde. Als hoeders, begeleiders hun kracht en energie verbinden met de kristallen.

Met bepaalde kristallen gaan ze mee, boven de aarde, om de mens te helpen. Kristalwezens hebben een doe- energie. Ze geven een klein zetje over de drempel van angst heen, ze vullen je aan zodat er weer balans ontstaat. Want vanuit balans ben je immers op je best, dan heb je de meeste kracht.

Veel mensen zijn momenteel ‘op zoek’ om te kunnen begrijpen en vatten, wat dat gevoel is dat jou van binnen zo roert en roept. Bij het openen van de oude lijnen, die dit veroorzaakt, krijg je ook de kans om de hogere energie te onderzoeken.

De hoge energie die zo krachtig verbonden is met de kosmos en al haar sterrenstof is een vrouwelijke energie.

Ze denkt, voelt, krijgt inzichten, luistert naar het hart en denkt nog eens wat meer. Zit je vooral in hoge energie en ben je niet geaard dan blijft het ook daarbij. Je denkt en voelt maar komt niet tot werkelijke actie, wat de aardse, praktische, lagere mannelijke energie is.

Kristalwezens zijn lichtwezens met een actieve, wetende en verzachtende energie.

Ze vormen een driehoek met jou als ze zich met jou verbinden. Hun energie doet wat nodig is om de balans in jou te herstellen.

Hun energie is helend, geborgen, krachtig, troostend, ze versterken jouw talenten en helpen weer te verbinden met jouw eigen pure ik. Zo geven ze je zetjes om de touwtjes van je eigen leven weer in handen te nemen, zodat je jouw eigen plek op deze aarde met zelfvertrouwen en authenticiteit opeist.

Natuurlijk zijn kristalwezens er niet alleen om jezelf te helpen. Diverse krachtige kristallen hebben bijzondere kristalwezens die er zijn om jou te helpen jouw werk te doen. Zodat nog meer mensen ontdekken dat er een verlangen in hen woont die ze in beweging zet. Een oud verlangen..

De kristalwezens dragen sterrenstof maar zijn krachtig verbonden met de aardse energie die aanzet tot DOEN. Wat een geheim ingrediënt van manifestatie is: DOEN.

De Star beings Elfins en Faeries zijn een hele andere energie. Hun frequenties zijn heel hoog. Hun energie is kristalhelder, krachtig en snel.

Ze dragen een flinke dosis sterrenstof en zijn verbonden met de ‘hemel’. Met de hoge energie en daarmee jouw hart.

Star beings zijn op aarde gekomen om de oude vergeten wijsheid en vergeten vaardigheden weer te laten herinneren. Zij landen momenteel op Aarde via de oude sterrenpoorten op bijzondere krachtplekken in de wereld (In Engeland zijn er meerdere grote sterrenpoorten).

Daar waar de kristalwezens je helpen jouw zelfvertrouwen te vergroten, je de kracht geven om je eigen pad te durven lopen en anders te durven zijn, helpen de Starbeings jou om jouw oude wijsheid weer te herinneren. Ze helpen je dieper te verbinden met de oude wijsheid van jouw ziel, die zij bij zich draagt in jouw eigen levende, kronieken.

Deze vergeten oude wijsheid en vaardigheden mogen worden verweven met de nieuwe energie van deze tijd. Ze raken jouw ziel aan, activeren sterrenstof op een andere dimensionaal level met andere kracht en energie.

Deze geweldige sterrenwezens dragen de belofte van veranderingen en groei met lichtsnelheid en kosmische precisie en kracht.

De Kristalwezens, de bezielde draken en de Starbeing Elfins en Faeries vormen een hecht team met ieder haar eigen taak in het grote proces. Ze vullen elkaar aan, waar bij ze totaal geen 3 zijn maar 9.

Ze verbinden de aarde energie met die van het universum, ver voorbij tijd en vorm.

Zo brengen ze een nieuwe balans. Vanuit die plek ben je thuis op aarde, thuis in je hart en bij jezelf. Vanuit die plek kan je de wereld aan en hou je op de mindere dagen het vertrouwen om met de golf mee te deinen naar een nieuw punt.

We zijn gestart in een nieuwe fase van de grote shift naar de Nieuwe Aarde energie. Een volgend, magisch hoofdstuk in de overgang naar een vol waterman tijdperk.

Voel je het sterrenstof?

 

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: