de Kracht van Kristalwezens

Mooie, heldere, kleurrijke en krachtige wezentjes die verbonden zijn met een kristal of steen

Zij zijn al miljoenen jaren de verzorgers van de kristallen diep in de aarde. Nooit eerder kwamen ze naar boven om zichzelf te laten zien. Tot recent… Sinds enige tijd werk ik met de bijzondere kristalwezens.

De kristallen en stenen hebben een kracht en werking. En soms kan deze werking wat extra  kracht gebruiken om werkelijk een verschil te maken. Dan komen de kristalwezens naar voren. Hun lichtje, hun onmetelijke liefde voor hun kristal, hun diepe, omvangrijke weten en kracht gaan veel verder dan het kristal zelf. Zij hebben het miljoenen jaren gekoesterd, hun energie erin gestopt en verzorgd zodat het kon groeien.

Veel mensen voelen een verlangen in zich. Sommigen zijn zich wel bewust van de stroom van dit verlangen, maar lukt het niet er vorm aan te geven. Het hoe en wat. Herken jij dit?

De kristalwezens schuiven naar voren om dit oude patroon wat je zo belemmert te doorbreken. Zodat je met iedere vezel in je lichaam weet wie je bent, wat je te doen staat en hoe je hier vorm aan geeft in je leven. 

Zodat je vanuit vertrouwen, samen met je kristalwezen en haar kristal, echte doe-stappen gaat zetten om dingen te verwezenlijken. Samen obstakels overkomen, angsten overwinnen en laten wegsmelten in de liefde voor jouzelf en je verlangen.

  En dan, dan de drempel over naar een ander leven. 

  Een leven waarin je blij bent met wat je doet, met wie je bent. Werkelijk bent, zonder je te verstoppen of aan te passen. Doen waar je hart sneller van klopt en je een gevoel van blijdschap geeft. Maar vooral, vertrouwen en een intense kracht.

  Dat is wat kristalwezens doen.

  Jij hebt als levensopdracht dat jij jouw unieke plek op deze aarde mag gaan opeisen, ongeacht wat anderen daarvan vinden en denken

  Ik heb het intuïtieve talent om tussen de regels door te kunnen lezen en de essentie duidelijk te kunnen zien en te kunnen vertalen.

  Mijn droom is een toekomst waarbij jij je bijzondere talenten en zijn inzet met jouw hart en daarmee een heerlijk met 2 voeten in jouw eigen leven komt te staan dat jou past, je omgeeft als een warme deken en reden geeft om ook als het regent te kunnen dansen.

    

   Wil jij werken met de Kristalwezens?

   Nicole: ‘Carina is een ontzettend lieve kanjer met ontzettend veel verstand van stenen, verder staat ze altijd klaar voor een steuntje in de rug een opbeurend berichtje en een luisterend oor ook via berichtjes, een fijne uitleg en 😍ONTZETTEND😍mooie stenen.’

   Maartje: ‘Ik heb mijn boek naar de drukker gestuurd die al heel lang klaar lag te wachten maar wat ik nooit heeft durfde. Ik zet ineens haar stappen en voel vertrouwen en blijdschap.’

   Kim: ‘Ook al weet ik zelf heel goed hoe het werkt, het is zo ontzettend fijn om van jou andere inzichten te mogen ontvangen over welke situatie dan ook.. Om zonder oordeel even een bevestiging te krijgen dat je voor jezelf mag kiezen omdat je dat waard bent! Dank!’

   Wil je meer?

   Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.