De Wijsheid van Kristalwezens

Mooie, heldere, kleurrijke en krachtige wezentjes die verbonden zijn met een kristal of steen. 

Zij zijn al miljoenen jaren de verzorgers van de kristallen diep in de aarde. Nooit eerder kwamen ze naar boven om zichzelf te laten zien. Tot recent… Sinds enige tijd werk ik met de bijzondere kristalwezens.

De kristallen en stenen hebben een kracht en werking. En soms kan deze werking wat extra  kracht gebruiken om werkelijk een verschil te maken. Dan komen de kristalwezens naar voren. Hun lichtje, hun onmetelijke liefde voor hun kristal, hun diepe, omvangrijke weten en kracht gaan veel verder dan het kristal zelf. Zij hebben het miljoenen jaren gekoesterd, hun energie erin gestopt en verzorgd zodat het kon groeien.

Veel mensen voelen een verlangen in zich. Sommigen zijn zich wel bewust van de stroom van dit verlangen, maar lukt het niet er vorm aan te geven. Het hoe en wat. Herken jij dit?

De kristalwezens schuiven naar voren om dit oude patroon wat je zo belemmert te doorbreken. Zodat je met iedere vezel in je lichaam weet wie je bent, wat je te doen staat en hoe je hier vorm aan geeft in je leven. 

Zodat je vanuit vertrouwen, samen met je kristalwezen en haar kristal, echte doe-stappen gaat zetten om dingen te verwezenlijken. Samen obstakels overkomen, angsten overwinnen en laten wegsmelten in de liefde voor jouzelf en je verlangen.

En dan…, dan de drempel over naar een ander leven. 

Een leven waarin je blij bent met wat je doet, met wie je bent. Werkelijk bent, zonder je te verstoppen of aan te passen. Doen waar je hart sneller van klopt en je een gevoel van blijdschap geeft. Maar vooral, vertrouwen en een intense kracht.

Dat is wat kristalwezens doen.

 

 Wil jij werken met de Kristalwezens?

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.