Kristalwezen Orakelkaarten

Kristalwezen Orakelset Carina Lucassen

Welke boodschap hebben de Kristalwezens jou vandaag te geven?

De Boodschappen van de Kristalwezens helpen je met keuzes in je dagelijkse leven om echt vanuit jezelf te leven.

De Kristalwezens helpen jou bij inzichten groot en klein. Ze nodigen jou uit trots te zijn op wie jij bent!

Ontspan je, adem diep en neem een vraag in gedachten. Concentreer je en trek een Kristalwezen Orakelkaart.

De Kristalwezens geven je heel graag het vertrouwen om keuzes te gaan maken vanuit je hart.

Soms kun je twijfelen over het antwoord. Of het werkelijk uit je hart komt of is het de angst voor het onbekende die spreekt?

Via de kristalwezen orakelkaarten geven de kristalwezens je inzichten en antwoorden op je vragen. Duidelijk en helder, precies zoals ze zijn.

Deze wezentjes hebben berichten die jou helpen bij helderheid in jouw koers, in waar te beginnen en ook bij daadwerkelijk doen. Ze inspireren jou om je eigen energie, licht, gave, talenten, te gebruiken op jouw manier. 

Deze set van 25 orakelkaarten helpt je te communiceren met de Kristalwezens. Met behulp van de bijgevoegde gids lees je de uitgebreide boodschap van jouw wezentje. 

Elke kaart heeft een mooie Kristalwezens afbeelding en bericht. Er zijn geen negatieve kaarten in dit spel, aangezien de Kristalwezens ons altijd adviseren vanuit onvoorwaardelijke liefde.

CL_Orakelkaarten_KW_Lýmeh-liefde_website
Kristalwezen Orakelkaarten Carina Lucassen Achterkant

Krijg meer inzichten

 

Bestel de Kristalwezen Orakelkaarten

Deze set bestaat uit 25 unieke orakelkaarten die je helpen te communiceren met de Kristalwezens. Met behulp van de bijgevoegde gids lees je de uitgebreide boodschap van jouw wezentje. 

Elke kaart heeft een mooie Kristalwezen afbeelding en bericht. Er zijn geen negatieve kaarten in dit spel, aangezien de Kristalwezens ons altijd adviseren vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Je bestelt de set van 25 uniek vormgegeven kaarten in een prachtig vormgegeven fluwelen tasje met de link onderaan deze pagina. We beloven je, dit is een mooi waardevol kado!

 

Wat heeft jouw kristalwezen je te vertellen?

De kristalwezens die verbonden zijn met stenen hebben een boodschap die verder gaat en krachtiger is dan enkel de werking van de steen. Ze willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven. 

 

Wil je nog meer de diepte in? Kies dan voor een mooie  Kirstalwezen Sessie.  

Je hoort wat het wezentje jou te vertellen heeft om van jouw leven nog meer een feestje te maken.  

Meer weten? Stuur me gerust een e-mail.

Bestel jouw Kristalwezen Orakelkaarten

Kristalwezen Sessie

Orakelkaartenset Kristalwezens

kristalwezen sessie carina lucassen

“Hallo Carina. Ik heb onlangs mijn kristalwezentje mogen ontmoeten via jou, de zachte, wijze golden healer kristal. Ik moest even bekomen van de tekst die je schreef. Zo eerlijk en ook direct, kwam hard binnen. Hoe was dit mogelijk dat dit prachtige wezen mij zo goed kent? Dankjewel Carina voor de boodschap. Een echte wake up call maar zo in liefde, licht en verbondenheid.”

“Sinds Dashnïla op ooghoogte op mijn kastje staat voel ik haar zachte ogen. Elke keer als ik even niet weet kijk ik naar haar, verzacht en stroom verder, de hapering voorbij. Wanneer ik online contact maak met de buitenwereld, enge informatie zie, angst op voel borrelen: dan kijk ik naar haar, voel haar ogen. Neem afstand van de inhoud, de engheid. Geen verdrinken, maar rustig verder kabbelen. Mijn kristalwezentje verzacht me. In mijn oordelen over het hoe: rust nemen of actie, nu of straks. Genieten van niks moeten en de aandrang om een bijdrage te leveren. Mijn angst om zichtbaar te zijn en hiermee oefenen in kleine stapjes. Juist die kleine stapjes zien die zo belangrijk zijn voor mij.”  Lieve groet, Anneleen

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.