Kristalwezen Consult

Kristalwezen sessie Carina Lucassen

Kristalwezens verbinden zich met jou om samen alles uit dit leven te halen zoals dat voor jou is bedoeld. Ben je benieuwd 

Een Kristalwezen consult geeft heldere antwoorden op je vragen over richting, duidelijkheid, keuzes en onderwerpen die je onzeker maken. 

Het is juist nu DE tijd om stappen te maken die jou, in je volle potentie en zijn in de wereld zetten. Het is echt tijd dat je je eigen plekje gaat innemen. Niet half, niet aangepast maar voluit vrij in wie jij bent. Want echt, dan ben je op je mooist, sterkst en krachtigst!

Ze verbinden zich met jou om samen alles uit dit leven te halen zoals dat voor jou is bedoeld. Ben je benieuwd wat het kristalwezen je wil vertellen? Dan is een consult een mooie geschenk aan jezelf.

Kristalwezens wakkeren de verlangens momenteel aan, juist om je aan te moedigen je stappen te gaan maken, veranderingen in gang te zetten. Maar dat is ook best spannend! Helemaal als je onzeker bent geworden, omdat jouw waarheid niet altijd serieus genomen werd door je omgeving. 

Maar lief mooi mens, ook jouw plekje wacht echt op je! Voel je diep in jezelf ook die kriebel van wat als je dat nou eens kon doen? Als je dat mocht zijn? Zou het niet als een opluchting voelen? 
Sterker nog, het is een thuiskomen met een enorm gevoel van blijdschap, inspiratie, energie en een boost aan ideeën. Iedere dag opnieuw kan ik vertellen.

Dus Kristalwezens, die jou echt kunnen zien voor wie jij echt bent, door alle beschermlagen en blokkades heen, staan te popelen om je vragen te beantwoorden.

Kristalwezen Consult Carina Lucassen

Op zoek naar kristal heldere antwoorden op je vragen?

Ik maak vooraf ruimte zodat een kristalwezen aansluit. De antwoorden op je vragen zijn kristal helder en to the point. Je weet wat je moet doen na een half uur. We zetten je samen weer AAN, daar waar je misschien weer even stagneert of het niet meer ziet.

Want het is tijd. Tijd juist in een maatschappij die zo verandert op jouw plek te staan met 2 voeten in de aarde. Stevig en ready. Duidelijk en helder. Vol zelfvertrouwen.

Na een geboekt consult kunnen we weer snel schakelen. Precies zoals je van mij gewend bent. En het mooie is dat je de chat ook kunt nalezen!

Wil jij kristal heldere antwoorden?

Kristalwezen consult Skype 35 min.

“Carina is een hele fijne coach. Ze is zo’n coach die je een liefdevolle schop onder je kont geeft. Ze luistert goed en zegt waar het op staat, maar op een fijne manier die je verder helpt. Ze is praktisch, zorgt dat je gelijk verder kunt en acties kunt ondernemen. Ze voelt aan waar je pijnpunten zitten en stipt dit aan, zodat je hier inzicht in krijgt. Ze wijst je op je verantwoordelijkheid en helpt je om verder te komen. En wat ik ook fijn vindt, ze is snel online te bereiken en geeft het aan als het wat langer duurt voor ze kan reageren. Als je ergens mee zit, is ze snel beschikbaar en denkt ze mee. Hartstikke fijn!”

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.