Kristalvertalingen

Vanuit mijn ooghoek zag ik iets met goud en daar zat ze. Het goud in haar wezen viel mij op. En haar licht. 

Het is haar tijd fluisterde ze, terwijl kleine goudkleurige vonkjes van haar oplichtte.

Ze heeft je affirmaties en intenties gehoord, zei ze. Daar is ze, barstensvol energie, stralend en er klaar voor. 

Zonder woorden zal zij je vullen met lichtenergie en je heldere vermogens versterken zodat communicatie makkelijker wordt. Want zij plant jouw wensen en verlangens, jouw levensdoel talenten in de aarde en laat ze versneld groeien in de manifestatie. Haar gouden kristallenstof knettert van energie om alles te verlichten. Ze wil niet rustig aan, ze wil nu, meteen en direct werken. Dat ene levensdoel ontvouwen waar zij mee verbonden is.

Het levensdoel dat een zetje nodig heeft omdat niet alleen zij, maar ook jij voelt dat het nu echt tijd is om te weten en te doen.

Heb je altijd het gevoel gehad een boek te schrijven? Of juist te tekenen? 

Maar alle verantwoordelijkheden in het leven houden je nog tegen, remmen je af en laten je misschien soms verdrinken. Dus komt er niet altijd iets van stappen..

En dan staat zij hier, stralend, knetterend met een enorm licht om je eruit te tillen en ‘aan’ te zetten. Versneld, versterkt en je vullend met goud licht. 

Ze wil meters maken..

 

  Voel jij haar?

  Want haar energie past niet overal, niet iedereen is klaar voor versnelling. Haar unieke code in haar energie past maar op 1 andere code waarmee het ‘aan’ gaat. Als een elektrisch schokje, als een herkenning waar je het bestaan niet van weet.  

  Ze is hier, voor jou.

  Wat heeft jouw kristalwezen je te vertellen

  Sinds kort maak ik KRISTALVERTALINGEN van edelstenen en kristallen. Ik teken het wezentje dat aan m’n tafel komt zitten bij het kristal. Zij is in energie vooruit gegaan en daar mee voel jij je verbonden. Het is zo bijzonder! Heb menig traantje laten vloeien.. Welke wezens bij de kristallen horen, welk wezentje zal bij jou passen? Jij voelt dat wel aan.

  De kristalwezens die verbonden zijn met stenen hebben een boodschap die verder gaat en krachtiger is dan enkel de werking van de steen. Ze willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven.

  Wil je meer weten? Kijk dan snel hier.

  Wil je een losse KRISTALWEZEN SESSIE om te horen wat het wezentje je te vertellen heeft?

  We laten een kristalwezen naar voren schuiven, luisteren naar wat het te zeggen heeft en dan kan je eventueel naderhand het kristal en de tekening aanschaffen. De kristalwezens willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven.

  Meer weten? Je leest het hier.

  Wil jij werken met de Kristalwezens?

  Kristalwezen Sessie

  Kristalvertaling

  “Hallo Carina. Ik heb onlangs mijn kristalwezentje mogen ontmoeten via jou, de zachte, wijze golden healer kristal. Ik moest even bekomen van de tekst die je schreef. Zo eerlijk en ook direct, kwam hard binnen. Hoe was dit mogelijk dat dit prachtige wezen mij zo goed kent? Dankjewel Carina voor de boodschap. Een echte wake up call maar zo in liefde, licht en verbondenheid.”

  “Sinds Dashnïla op ooghoogte op mijn kastje staat voel ik haar zachte ogen. Elke keer als ik even niet weet kijk ik naar haar, verzacht en stroom verder, de hapering voorbij. Wanneer ik online contact maak met de buitenwereld, enge informatie zie, angst op voel borrelen: dan kijk ik naar haar, voel haar ogen. Neem afstand van de inhoud, de engheid. Geen verdrinken, maar rustig verder kabbelen. Mijn kristalwezentje verzacht me. In mijn oordelen over het hoe: rust nemen of actie, nu of straks. Genieten van niks moeten en de aandrang om een bijdrage te leveren. Mijn angst om zichtbaar te zijn en hiermee oefenen in kleine stapjes. Juist die kleine stapjes zien die zo belangrijk zijn voor mij.”  Lieve groet, Anneleen