Kristalvertalingen Kinderen

Kristallen hebben een aantrekkingskracht en energie die voor kinderen vaak heel voelbaar is. Speels en vanzelfsprekend pakken ze de stenen en goochelen met de energie.

Pijn ‘wegdenken’, zomaar iets weten waarvan je als ouder denkt ‘Hoe kan mijn kind dat nou weten?’ Puur en met een rijke belevingswereld is de wereld van kristallen een kleurrijk en wonderlijk speelveld. Magie!

Een kristal communiceert zonder woorden. Vooral kinderen begrijpen die wonder­lijke taal. Geef een kind een eigen kristallen talisman en de innerlijke kracht zal nog meer gaan stralen. Ze vinden daarbij hun eigen houvast, rust en vertrouwen. Bij een kristalwezen mogen ze volledig zichzelf zijn, ontspannen en zich beschermd voelen de wereld te ontdekken op hun eigen manier.

Ik teken kristalwezens. Het is zo bijzonder! Welke wezens bij de kristallen horen, welk wezentje zal bij jou kind passen?en.

Jij voelt dat wel aan. En anders help ik je door daarvoor ruimte te maken.

Met een kristal in mijn handen strijkt een kristalwezentje neer aan mijn tafel. Deze is in energie vooruit gegaan en heeft een magische aantrekkingskracht. 

Niet zomaar alle stenen zijn geschikt voor kinderen

De kristalwezens die verbonden zijn met stenen voor kinderen hebben een boodschap die verder gaat en krachtiger is dan enkel de werking van de steen. Ze horen vaak bij kristallen die zacht van vorm zijn, gevuld zijn met zacht licht, de ruimte vullen met zacht licht en zuiveren.

Ze weten precies wat nodig is om je kind te laten groeien in zelfvertrouwen. Ze zijn zacht, geduldig en hun verbinding is licht en puur. Net als die van een kind. Kristalwezens die zich verbinden met kinderen behoren tot een aparte lijn, ze zorgen, koesteren en voeden met zoveel liefde. Moedigen aan, troosten en geven je kind het duwtje in de rug als dat nodig is om een stapje te maken wat zo spannend is!

Kristalwezen Dwalomah Carina Lucassen
Kristalwezen Dwalomah Carina Lucassen

Bestel de steen met een vertaling van een kristalwezen door een unieke tekening.

Bij bestelling zal de uitgeschreven vertaling worden afgestemd op de steen en dus ook op jouw kind. Je ontvangt de steen en een unieke tekening van het kristalwezen.  

Voelt jouw kind de energie van het kristalwezen? Of heb je het idee dat jouw kind wat rust nodig heeft in een tijd waarin energie intens is? Zuivere energie in een kinderkamertje?

Een kristalwezen unieke code in haar energie past maar op 1 andere code waarmee het ‘aan’ gaat. Als een elektrisch schokje, als een herkenning waar je het bestaan niet van weet.

Wat het kristalwezen te vertellen heeft…

 

Sinds kort maak ik KRISTALVERTALINGEN van edelstenen en kristallen. Ik teken het wezentje dat aan m’n tafel komt zitten bij het kristal. Zij is in energie vooruit gegaan en daar mee voel jij je verbonden. Het is zo bijzonder! Heb menig traantje laten vloeien.. Welke wezens bij de kristallen horen, welk wezentje zal bij jouw kind passen?

De kristalwezens die verbonden zijn met stenen hebben een boodschap die verder gaat en krachtiger is dan enkel de werking van de steen. 

Wil je meer weten? Kijk dan snel hier. 

Kristalwezen sessie Carina Lucassen

Wil je een losse KRISTALWEZEN SESSIE voor jouw kind om te horen wat het wezentje te vertellen heeft? 

Wil je inzicht waarin je kind mee worstelt, waar je haar of hem mee kan helpen? Kinderen kunnen zich niet altijd uitspreken of onder woorden brengen. En kristalwezens zien, ze hebben een verzachtende wetende energie. Ze kijken door alle laagjes heen. Ook de beschermende, onzekere laagjes van een kind. 

In een kids kristalwezen sessie beantwoord een kristalwezentje al je vragen over je kind. 

We laten een kristalwezen naar voren schuiven, luisteren naar wat het te zeggen heeft en dan kan je eventueel naderhand het kristal en de tekening aanschaffen. De kristalwezens willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven.

Meer weten? Je leest het hier.

Mogelijkheden met de Kristalwezens

Kristalwezen Sessie

Kristalvertaling

carina-lucassen-kristalwezens-2

“Helemaal verliefd op die mooie wezentjes Ze zijn allemaal zo mooi en wat mooi geschreven ook!”

In alle opzichten echt zo ….. …… ….. geen woorden voor. Ik voel zoveel kracht komen van de wezens, ze stonden aan maar nu lijkt het wel 10x zo sterk. Zo ongelofelijk veel liefde… poeh… Wat zij willen en gaan doen is zo sterk, zo gedragen, zo samen.. wauw…”

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.