Kristalvertalingen Kids

Kristallen hebben een aantrekkingskracht en energie die voor kinderen vaak heel voelbaar is. Speels en vanzelfsprekend pakken ze de stenen en goochelen met de energie.

Pijn ‘wegdenken’, zomaar iets weten waarvan je als ouder denkt ‘Hoe kan mijn kind dat nou weten?’ Puur en met een rijke belevingswereld is de wereld van kristallen een kleurrijk en wonderlijk speelveld. Magie!

Een kristal communiceert zonder woorden. Vooral kinderen begrijpen die wonder­lijke taal. Geef een kind een eigen kristallen talisman en de innerlijke kracht zal nog meer gaan stralen. Ze vinden daarbij hun eigen houvast, rust en vertrouwen. Bij een kristalwezen mogen ze volledig zichzelf zijn, ontspannen en zich beschermd voelen de wereld te ontdekken op hun eigen manier.

Ik teken kristalwezens. Het is zo bijzonder! Welke wezens bij de kristallen horen, welk wezentje zal bij jou kind passen?en.

Jij voelt dat wel aan. En anders help ik je door daarvoor ruimte te maken.

Met een kristal in mijn handen strijkt een kristalwezentje neer aan mijn tafel. Deze is in energie vooruit gegaan en heeft een magische aantrekkingskracht. 

Niet zomaar alle stenen zijn geschikt voor kinderen

De kristalwezens die verbonden zijn met stenen voor kinderen hebben een boodschap die verder gaat en krachtiger is dan enkel de werking van de steen. Ze horen vaak bij kristallen die zacht van vorm zijn, gevuld zijn met zacht licht, de ruimte vullen met zacht licht en zuiveren.

Ze weten precies wat nodig is om je kind te laten groeien in zelfvertrouwen. Ze zijn zacht, geduldig en hun verbinding is licht en puur. Net als die van een kind. Kristalwezens die zich verbinden met kinderen behoren tot een aparte lijn, ze zorgen, koesteren en voeden met zoveel liefde. Moedigen aan, troosten en geven je kind het duwtje in de rug als dat nodig is om een stapje te maken wat zo spannend is!

Bestel de steen met een vertaling van een kristalwezen door een unieke tekening.

Bij bestelling zal de uitgeschreven vertaling worden afgestemd op de steen en dus ook op jouw kind. Je ontvangt de steen en een unieke tekening van het kristalwezen.  

Voelt jouw kind de energie van het kristalwezen? Of heb je het idee dat jouw kind wat rust nodig heeft in een tijd waarin energie intens is? Zuivere energie in een kinderkamertje?

Een kristalwezen unieke code in haar energie past maar op 1 andere code waarmee het ‘aan’ gaat. Als een elektrisch schokje, als een herkenning waar je het bestaan niet van weet.

Wat het kristalwezen te vertellen heeft…

 

Sinds kort maak ik KRISTALVERTALINGEN van edelstenen en kristallen. Ik teken het wezentje dat aan m’n tafel komt zitten bij het kristal. Zij is in energie vooruit gegaan en daar mee voel jij je verbonden. Het is zo bijzonder! Heb menig traantje laten vloeien.. Welke wezens bij de kristallen horen, welk wezentje zal bij jou passen? Jij voelt dat wel aan.

De kristalwezens die verbonden zijn met stenen hebben een boodschap die verder gaat en krachtiger is dan enkel de werking van de steen. Ze willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven.

Wil je meer weten? Kijk dan snel hier. 

Kristalwezen sessie Carina Lucassen

Wil je een losse KRISTALWEZEN SESSIE voor jouw kind om te horen wat het wezentje te vertellen heeft? 

Wil je inzicht waarin je kind mee worstelt, waar je haar of hem mee kan helpen? Kinderen kunnen zich niet altijd uitspreken of onder woorden brengen. En kristalwezens zien, ze hebben een verzachtende wetende energie. Ze kijken door alle laagjes heen. Ook de beschermende, onzekere laagjes van een kind. 

In een kids kristalwezen sessie beantwoord een kristalwezentje al je vragen over je kind. 

We laten een kristalwezen naar voren schuiven, luisteren naar wat het te zeggen heeft en dan kan je eventueel naderhand het kristal en de tekening aanschaffen. De kristalwezens willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven.

Meer weten? Je leest het hier.

Mogelijkheden met de Kristalwezens

Kristalwezen Sessie

Kristalvertaling

“Hallo Carina. Ik heb onlangs mijn kristalwezentje mogen ontmoeten via jou, de zachte, wijze golden healer kristal. Ik moest even bekomen van de tekst die je schreef. Zo eerlijk en ook direct, kwam hard binnen. Hoe was dit mogelijk dat dit prachtige wezen mij zo goed kent? Dankjewel Carina voor de boodschap. Een echte wake up call maar zo in liefde, licht en verbondenheid.”

“Sinds Dashnïla op ooghoogte op mijn kastje staat voel ik haar zachte ogen. Elke keer als ik even niet weet kijk ik naar haar, verzacht en stroom verder, de hapering voorbij. Wanneer ik online contact maak met de buitenwereld, enge informatie zie, angst op voel borrelen: dan kijk ik naar haar, voel haar ogen. Neem afstand van de inhoud, de engheid. Geen verdrinken, maar rustig verder kabbelen. Mijn kristalwezentje verzacht me. In mijn oordelen over het hoe: rust nemen of actie, nu of straks. Genieten van niks moeten en de aandrang om een bijdrage te leveren. Mijn angst om zichtbaar te zijn en hiermee oefenen in kleine stapjes. Juist die kleine stapjes zien die zo belangrijk zijn voor mij.”  Lieve groet, Anneleen