KristallenBoxen en KristalSessies

Zoek je soms kracht, intuïtie of verbinding? 

Heb je soms behoefte aan inzichten, rust of zoek je de wijsheid om te stappen op het pad van je zielsopdracht en flow.

 

In de kristallenboxen zit een bijzondere selectie kristallen en edelstenen. 

 

De boxen hebben 1 doel: kiezen voor jezelf, voeding voor je ziel, van jezelf houden en liefde voor wie jij bent

In de kristallenboxen zit een bijzondere selectie kristallen en edelstenen. Ze vormen een speciale bron waar jij jouw moment van me-time kunt vinden. Als een krachtplek of altaartje. Aangevuld met verschillende items, rituelen en oefeningen die jou helpen. Om te manifesteren, de stilte in jezelf op te zoeken voor wijsheid en inzichten.

Om kracht en vertrouwen te halen uit de verbinding met jezelf en het universum. Jouw eigen rust punt in moeilijke tijden of drukte. Of gewoon een bijzonder zen-momentje voor jou.

Deze box is dan ook helemaal voor jou. Je kunt hem aanvullen met andere stenen, als altaar gebruiken, of gewoon als een moment van afstemming met jezelf. De kristallen zijn stuk voor stuk bijzonder en van hele mooie kwaliteit.

De stenen in deze box zijn van een heel mooie kwaliteit en hebben een sterke energie. Ze delen het met liefde met jou als een onvoorwaardelijk maatje ‘for the good and the bad times’. Vergezeld van rituelen, een meditatie, oefeningen, een raster, inzichtkaarten, een uitleg over de werking van iedere steen, hoe je deze stenen kunt activeren, hoe je ze moet reinigen en een voorbeeld hoe je de stenen kunt gebruiken

 

Een cadeautje voor jezelf, een bijzonder plekje met een bijzondere en liefdevolle energie.  

 

 De drie opties:

  • Een thema kristallenbox die ik al heb gemaakt. Dus die al kant en klaar is en je meteen kan kopen vanuit voorraad. Je krijgt wat de foto’s laten zien.
    Deze boxen zijn compleet, voorzien van een uitwerking van de stenen en een korte handleiding. 

 

  • Een persoonlijke kristallenbox. Hier zit in:
    – een half uur intake. Bij de intake (telefonisch of via Skype) ga ik tussen de regels door lezen.
    – op basis van de informatie krijg je een speciaal kistje. Daarin gaat alles afgestemd op jou en wat jou op dit moment helpt, kracht geeft, ondersteund om stap voor stap dichterbij jouw zelf, jouw eigenheid te komen. Ik geef deze box een eigen ziel die bij jou hoort. Hierbij combineer ik edelstenen, kaarten, olie, en andere kracht items om zo een heel bijzondere krachtplek voor jou te creëren.
    – hierbij zit een uitwerking van de stenen en eventueel de olie, een korte handleiding hoe je de box kunt gebruiken en een kleine uitleg over de speciale plek die ik voor jou heb samengesteld. 

 

Tijdens deze begeleiding combineren wij samen mijn ervaring, jouw hart met de energie van jouw kristallenbox. We gaan samen werken met stenen en de andere onderdelen van de kristallenbox. Ik lees tussen de regels door en haal de essentie boven water. Ik geef uitleg over hoe de energie en kracht van jouw box samenwerkt met jouw leven en jouw eigenheid. We zetten concreet de eerste stappen dichterbij jouw zelf, met direct toepasbare inzichten en daadkracht. 

Het is een vorm van life coaching omdat ik ook de wetten van het universum, aansluiten op het veld van mogelijkheden, en mijn intuïtie erin verweef. Het is een soort van aansluiten op de box met mijn ervaring. Ik deel mijn kennis, ervaring en de essentie die ik tussen de regels door haal.
Aan het eind krijg je van mij een samenvatting van wat we hebben gedaan. Dus tijdens het uur voel ik aan wat nodig is, afgestemd op de persoon en de energie van de box. De samenvatting is weer mooi uitgewerkt en kan dienen als naslag waar je mee aan de slag kan.

Het samen werken het liefst gewoon hier aan tafel met de box.

 

Nieuw zijn de KRISTALWEZEN SESSIES! 

 

En wat een succes is dat! Ik maak ruimte en kijk welk wezen naar voren schuift, zoals ik dat noem. Wat ze dan aangeven is altijd ongelofelijk raar en ontroert altijd.
Kristalwezens zien jou. Meer weten? Kijk dan snel hier

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.