NIEUW!

KRISTALVERTALINGEN

Ik ben geroepen. 

Geroepen door de kristalwezens ♥ Een prachtig kristalwezen dat verbonden is met haar steen heeft een boodschap die verder gaat en krachtiger is dan enkel de werking van de steen. Welk kristalwezen hoort bij jou? 

Wat heeft jouw kristalwezen je te vertellen?

Sinds kort maak ik kristalvertalingen van edelstenen en kristallen. Ik teken het wezentje dat aan m’n tafel komt zitten bij het kristal. Zij is in energie vooruit gegaan en daar mee voel jij je verbonden. Het is zo bijzonder! Heb menig traantje laten vloeien.. Welke wezens bij de kristallen horen, welk wezentje zal bij jou passen? Jij voelt dat wel aan.

De kristalwezens die verbonden zijn met stenen hebben een boodschap die verder gaat en krachtiger is dan enkel de werking van de steen. Ze willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven.

Wil je meer weten? Kijk dan snel hier.

Wil je een losse sessie om te horen wat het wezentje je te vertellen heeft? We laten een kristalwezen naar voren schuiven, luisteren wat het te zeggen heeft en dan kan je eventueel naderhand het kristal en de tekening aanschaffen.
De kristalwezens willen het makkelijker en toegankelijker maken met de energie te gaan werken en het als hulp te zien om je leven een ander gevoel te geven.