Kracht van Kristalwezens Experience

Leef je verlangen met de kristalwezens  

Deze Kracht van Kristalwezens is een echte Experience. Je leert meer over kristalwezens, hoe ze werken en hoe jij met de kristalwezens jouw verlangens in de dagelijks leven waar maakt. Het is tijd. Tijd voor jouw prachtige, pure licht!

Je kunt bij deze Experience ook kiezen voor extra persoonlijke begeleiding.

Is dit voor jou? Lees dan verder want ik vertel je er heel graag meer over!

De Experience start weer op 30 mei! Doe je mee? Schrijf je dan meteen in! 

 

Wat je allemaal krijgt tijdens deze Experience

 • 9 Kristalwezen Vertalingen 
  9 Lessen met uitleg over deze mooie wezens in de online leeromgeving.
  4 Live online kristalwezen sessies voor antwoorden op jouw vragen over jouw hoe en wat
 • Kristallen-set 
 • Kristalwezens rituelen, meditatie en we gaan met de kristalwezens zelf werken. Vertrouwen, loslaten, bundelen, weten en gaan staan.
 • Jouw eigen Kristalwezen doet hierin mee. Werken met haar is een belangrijk onderdeel. Daarnaast zijn er vele andere kristalwezens aanwezig die zich met hun vertalingen in de wekelijkse boodschappen laten zien. Deze ontvang je via de mail en in de fb groep. 
 • Je krijgt helderheid in je richting, in waar te beginnen en wat te DOEN. Je eigen energie, licht, gave, talenten, gebruiken op jouw manier. 
 • De cirkel die je tot nu toe heeft tegengehouden ga je doorbreken. Je gaat je wensen, verlangen, vertalen naar iets tastbaars in je dagelijkse leven.
 • Een persoonlijk Soul Profiel (alleen bij de Experience met begeleiding)
 • Als BONUS krijg je 3 maanden toegang tot de online Community. Een wereld vol magie! 

Wat de Kristalwezens voor jou kunnen betekenen 

De kristalwezens weten dat jij een verlangen in je draagt. Dit verlangen wordt steeds sterker, maar je weet niet HOE je het vorm moet geven. Kennis heb je inmiddels al, maar wat en hoe kan je verlangen vertalen naar iets tastbaars? Sommigen onder jullie weten al wat het verlangen is, maar lukt het maar niet om een onzichtbare rem weg te halen en werkelijk door te pakken.

Maar het is tijd, zeggen de kristalwezens! Net als dat je het zelf al voelt… Je wil wel maar het lukt niet, soms weet je het niet hoe of wat. Deze mooie wezens kennen je frustratie dat het niet lukt om kennis praktisch toe te passen op je eigen situatie. Het lukt je niet alleen.

Dit is de reden dat zij zich momenteel laten zien. 

 

De kracht van stenen is sterk, maar de kracht van de Kristalwezens is nog veel sterker.  

Sinds enige tijd werk ik met Kristalwezens. Ze zijn verbonden met kristallen en stenen en hebben een duidelijke missie: jou alles uit dit leven te laten halen zoals dit voor jou is bedoeld.

In deze experience vertellen ze jou hoe. Voel je de energie al kriebelen? Al toenemen? Je staat zo dichtbij jouw verlangen!

Nu zijn zij klaar om jou te helpen in doen. Niet in nog meer weten, maar juist met doen. Je eigen plek innemen. Je eigen energie, licht, gave, talenten, gebruiken op jouw manier. De cirkel die je tot nu toe heeft tegengehouden doorbreken.

De experience draait om het getal 9. Dat staat voor geboorte, nieuw begin, zwangerschap. 

 

Deze experience gaan we samen doen!

Met een groep. Op deze manier wordt de kracht versterkt en laten we zien dat het voor iedereen mogelijk is. Jullie zullen elkaar in de groep versterken en dragen. Omdat de tijd zo ontzettend snel gaat is het voor nu een eenmalige experience.

Dit is wat de wezens zeggen: 

“De wereld komt langzaam tot stilstand. Als de stof van deze intense, heftige periode neerdwarrelt zal het niet meer het oude zijn. Alles is door elkaar geschud. Juist dan zijn al jullie krachten en talenten nodig. Het is tijd. Tijd voor jullie prachtige, pure licht.”

Je hoeft het niet meer alleen te doen, zelf uit te vinden. Wij gaan het je laten zien. We gaan het samen doen. Niet 2D lezen, maar doen in de 3D praktijk. We gaan oude patronen doorbreken. We weten dat je onzeker bent en twijfelt over wat te doen of hoe. Daarvoor zijn wij hier. Verbonden met jullie. We gaan het helder en duidelijk aan je vertellen en laten zien.

Heb jij het gevoel… ‘Dit is voor mij’?

Na deze experience…

 • Aan het eind van de experience weet jij.
 • Aan het eind van de experience sta jij aan.
 • Aan het eind van de experience ben je klaar.
 • Dan weet je precies wat nodig is. We doen het samen.

 

Wil je meedoen? Meld je dan hier aan! 

Praktisch  

De experience duurt 9 weken. In deze 9 weken krijg je iedere week een Kristal-vertaling en met een Kristalwezen. Uitleg over wie ze zijn, wat ze doen en hun kristallen.

Start

Deze Experience gaat eind april van start. Mail me even zodat ik je de precieze startdatum kan vertellen: carina@carinalucassen.nl

Iedereen kan meedoen 

Er zijn geen vereisten om mee te kunnen doen. Dus ook als je geen kristalwezen hebt of een sessie hebt gedaan kun je voluit mee doen met de ervaring!

Deze experience gaan we samen doen!

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je regelmatig tips, video’s en inzichten en een Kristal-vertaling en met een Kristalwezen.

Je kunt kiezen uit 2 opties: 1. zonder of 2. met persoonlijke begeleiding

1. De Experience zonder persoonlijke begeleiding. De bijdrage hiervoor is € 123,00. Dit mag in 2 delen van € 61,50 worden voldaan.

2. De Experience met persoonlijke begeleiding. Je krijgt dan 2  keer een 1-op-1 Skype sessie van 35 minuten. Persoonlijk contact via e-mail voor vragen en bevestiging. De bijdrage hiervoor is € 222,00. Dit mag in 2 delen van € 111,00 worden voldaan. 

Mensen die mij inmiddels kennen weten dat ik vol ga in de persoonlijke begeleiding! En voor de huidige groep was dat naast de live sessies vaak de doorbraak in AAN gaan. De mailwisseling, de ondersteuning in het vertrouwen. 

Bestel hier jouw Online Experience De kracht van kristalwezens

Online Experience – betaling in 1 termijn

Online Experience Begeleiding – betaling 1 termijn

Online Experience – betaling in 2 termijnen

Online Experience Begeleiding – betaling 2 termijnen

Mirella: ‘De veranderingen sinds mijn aanmelding zijn al zó voelbaar! Er gebeurt energetisch echt van alles. Er is een Kristalwezen die heeft aangegeven met mij te willen samenwerken op persoonlijk vlak. Nu word ik continu gepusht om stappen te zetten. Mijn website staat weer online, mijn angsten vallen weg en mijn zelfvertrouwen krijgt een boost. Ik krijg ineens heldere inzichten en steeds meer duidelijkheid. Ik vind het nu al magisch allemaal!’

Ik heb meegedaan aan de kristalwezen experience van Carina. Ik wist niet waarom, maar ik voelde gewoon dat ik mee moest doen. En tijdens deze weken merkte ik dat ik me steeds beter begon te voelen. De klachten die ik had zakten af én ik voelde inspiratie om écht aan de slag te gaan met mijn eigen bedrijf. Binnen de groep kreeg ik de kans om dingen uit te proberen die zelf resulteerden in betaalde opdrachten. Super gaaf!
En dan de mails die elke week binnen kwamen. Wat een prachtige boodschappen en tekeningen van de kristal wezens. Ik voelde me erg verbonden met ze en nu nog kan ik de verbinding voelen. Een steuntje in de rug en een vlammetje dat aan gaat, dat heeft het me gebracht!
Als je twijfelt om mee te doen , dan hoop ik dat ik je twijfel weg kan nemen. Gewoon doen! Het gaat je echt wat brengen!

Minou: ‘Ik vond het een hele mooie en fijne cursus om te doen. Alles is goed uitgelegd met duidelijke foto’s en filmpjes erbij. De cursus is onderverdeeld in meerdere stukjes, waardoor je ook makkelijk even kunt pauzeren en het later weer verder kan oppakken. Ik heb er veel van geleerd en raad de cursus zeker aan! Ook de orakel set is geweldig om mee te werken. De antwoorden die je krijgt zijn duidelijk en ze hebben een fijn formaat om mee te werken. Veel liefs, Minou’