tijgeroog Carina Lucassen
De reis van 2022
de reis van 2022 Carina Lucassen

Voor ons ligt een kakelvers, knisperend en fonkelend nieuw jaar: 2022.. Ze lijkt blanco, als een onbeschreven blad. Dat is ze niet.

In deze nog witte jaar-bladzijde zijn zoveel krachtige lichtcodes verwerkt. Als verbonden met onzichtbare klokjes, afgestemd op de energie van de Nieuwe Aarde en Kosmische events, lichten ze op, laten ze hun eigen kracht en magie vrij.

Het liefst wil je alles over dit jaar weten. Of het kabinet valt, of corona verdwijnt, of je een nieuw huis of liefde krijgt, of je dit jaar jouw pad loopt en je vervulling bereikt. Het liefst een garantie dat het je dit jaar lukt alles te ‘weten’, te accepteren, los te laten en te begrijpen.

Wat voor jaar gaat 2022 worden?

We zullen verder stromen in de energie van verandering. Het transformatieproces naar het Aquarius tijdperk zal een boost krijgen. Het proces van de Nieuwe Aarde energie.

Door de snelle verhoging van de frequentie van de aarde, zullen veel poorten zichtbaar worden en opengaan. Dit zijn de ‘externe’ veranderingen, maar wat betekent dit voor jou?

De geur van verandering hangt al lang in de lucht, ze komt met de wind mee.

De kristalwezens, de kristallen, de draken en nu de Starbeings laten het al duidelijk zien. 2022 wordt een nieuwe reis voor jou.

Een reis naar jezelf. Dit jaar gaat je uitdagen de reis interessanter te vinden dan de uitkomst. De energie gaat je vragen jezelf voorop te zetten.

Het is belangrijk dat je luistert naar wat je WIL doen, in plaats van wat je MOET doen of wat anderen van je verwachten.

dat al heel vaak mijn pad is gekruist. Ik stel mijzelf de vragen of ik het wel kan, of ik het wel zal gebruiken, of het past bij mijn werk en nog veel meer vragen. Het is een andere richting en toch ook weer niet.

De nieuwe energie vraagt je gehoor te geven aan iets waar je hart van kriebelt, waar je het gevoel krijgt dat het je roept, ook al weet je niet waarom.

Zonder garanties, zonder vaste vooruitzichten, maar vol van plezier en liefde.

2022 vraagt je in deze dingen te duiken, je onder te dompelen en te erkennen dat jouw ziel deze informatie en energie nodig heeft, ontvangt en herkent. De vorm waarmee je er iets wel of niet mee gaat doen zal zichzelf tzt wel aandienen.

In ieder geval draagt het bij aan jouw groei, aan jezelf leren kennen vanuit je ziel en lichtessentie, voorbij vorm en gemengd met de oude kennis die je bij je draagt.

Steeds opnieuw stukjes herinneren, ze durven erkennen ondanks een mogelijke afwijzing is de rode draad van het komende jaar. 

2022 staat in het licht van de reis, niet het einddoel.

Als ik de starbeings en kristalwezens vraag wat vraagt het van jou, laten ze mij Pipi langkous zien.

Jouw Mantra van 2022 is: Ik heb het nog nooit gedaan (zover ik mij nu kan herinneren) maar ik weet zeker dat ik het kan.

 

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: