tijgeroog Carina Lucassen
Cursus leven vanuit oude wijsheid, zachtheid en vertrouwen Carina Lucassen

Het is al laat als ik de vele reacties op een van mijn blogs lees.

Ze raken mij diep in mijn hart, die dappere, eerlijke reacties. Ik weet hoeveel moed het vraagt om ze daar zo open neer te schrijven. Worstelend en zoekend op een pad dat onmogelijk lijkt en tegelijkertijd van geen ophouden weet.

Lief, lief mens, ik ‘weet’ en zie tussen de regels door wat het met je doet.

De innerlijke strijd waarin elke keuze kiezen uit 2 kwaden lijkt te zijn. Ik lees in de energie hoe hard je aan jezelf werkt, hoeveel je leest, zoekt en probeert toe te passen.

Maar ook dat je het gevoel hebt de sleutel maar niet te vinden.

Het ontroert mij, want zo hoort het leven niet te zijn. Ik weet dat ze anders is.

Ik wil je wikkelen in een deken van warme, verzachtende en voedende energie. Ik weet hoe moe je diep van binnen bent. Om even op adem te komen, niets te moeten of hoeft te weten.

Terwijl mijn ogen jouw reactie lezen, vertel ik jou fluisterend dat ik je zie, dat ik je begrijp en bij het eerste woord al snapte. Dat je het niet hoeft uit te leggen of de tranen terug hoeft te dringen. Ik weet dat je een zwaar en stoffig pad loopt momenteel. Ik weet, lief mens, dat het veel van je vraagt. Het je bijna op jouw knieën dwingt en jij met zoveel moed en wil blijft doorlopen. Stapje voor stapje.

Ik fluister het je toe en geef het mee met de wind, zodat je weet dat je niet alleen bent.

De tussentijd kan voelen als stilstand, stagnatie of een vacuüm. Maar dat is ze niet.

Zo voelt ze alleen maar als je woont in de toekomst van je hoofd. Want in een tussentijd hebben ze boven even jouw huis gekraakt. Er is even geen huis om naar toe te gaan in de toekomst.

Lief, lief mens, ik weet dat je geen vertrouwen hebt. Dat je het gevoel hebt dat alles, maar dan ook alles van jou afhangt. Of jij het goed doet of überhaupt doet, of niet. Dat er niemand is die jou opvangt als je valt.

Ik fluister je toe dat ik je snap, je pijn voel en zie waar je staat. Ik was daar ook een tijd geleden..

Deze tussentijd is er niet voor niets. Het bereid je voor op iets nieuws. Geeft je de kans om er tzt klaar voor te zijn, met alles wat daarvoor nodig is.

Lief, lief mens, hoe kan ik jou vertellen dat je mooi bent? Nu al jaren krachtiger dan menig ander en dat jij echt belangrijk bent in deze tijd?

Hoe kan ik jou laten voelen dat jouw ziel iets is om trots op te zijn en dat zij samenwerkt met de magie van het universum?

Precies in een periode als deze tussentijd schuiven er dingen naar voren. Door de verwarring van het zoeken en je onzekerheid is het moeilijk te voelen wat je nu moet doen.

Precies in deze tijd schuift er bij mij een cursus naar voren die alweer even lag te wachten. Een cursus (en dat is eigenlijk een stom woord, want het zal een activatie zijn) die je weer laat herinneren hoe en wat.  Ik weet dat ze op het juiste moment komt en voel mij dankbaar deze wijsheid te mogen delen.

Terwijl ik mij had voorgenomen niet meer over de cursus te schrijven deze week, raakte de reacties mij zo. Leven vanuit oude wijsheid, zachtheid en vertrouwen is een deken van vertrouwen die ik jou zo ontzettend gun. Omdat ze leven met vervulling, kracht en vertrouwen niet een toekomst droom laat zijn maar het mogelijk maakt in het NU. Ze je helpt om deze tussentijd, die best intens is, op een goede en fijne manier door te komen. 

Omdat ze je thuis laat komen in jouw eigen leven en zijn.

De cursus is mijn wijsheid. Mijn manier. Ik leef haar. Ik geef haar vanuit liefde voor jou.

Omdat ik jou zo graag wil te laten ervaren hoe het leven kan zijn. Precies dat waar jij van droomt.

Met een onderstroom aan kracht, met een gevoel van vervulling en dankbaarheid, met dansen in de regen en veerkracht.

Met een vrijheid jezelf te durven zijn en een verwondering over hoe het leven zich door jou heen ontvouwt met jouw eigen energie en licht.

Je stuwt naar eigenheid en daarin een nieuwe magie ontdekt die er altijd al was, maar je niet durfde te geloven. Niet in de toekomst maar NU.

Als jij mij beloofd dat je jezelf een kans geeft als je werkelijk klaar bent met ploeteren, dan beloof ik dat ik er minder over zal schrijven.

Want gunst, wat gun ik jou, te zien en te weten, wat ik zie. En ik weet dat jij dat ook kan.

 

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

ps. Aanmelden voor deze cursus kan hier: https://carinalucassen.nl/product/cursus-leven-vanuit-oude-wijsheid-zachtheid-en-vertrouwen/

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: