tijgeroog Carina Lucassen
Magie van edelstenen en kristallen carina lucassen
De magie van edelstenen en kristalwezens Carina Lucassen

Online cursus de Magie van Edelstenen & Kristallen. En hun mooie kristalwezens.

Wil jij alles leren over edelstenen, kristallen en over kristalwezens?

Heb je fascinatie voor kristallen en edelstenen en zou je er meer mee willen doen dan vasthouden of neerzetten? Wil je weten waar de kracht zit, hoe je een kristal kiest en haar werking inzet ten goedde van jou?

Dan is deze cursus iets voor jou!

Als kristal tolk werk ik al ruim 11 jaar met Kristallen en Edelstenen.

Maar liefst 5 weken lang neem ik je mee in de ‘wondere wereld’ van de kristallen en hun wezens!

We doen een echt uitgebreid programma. Natuurlijk gaan we niet alleen maar hebben over hun vorm en kleur, maar ook:

  • Zit er echt kracht in stenen? 
  • Hoe werken stenen bij ons?
  • Hoe kies je een steen?
  • Hoe activeer je kristallen, zuiver je ze, zet je ze in en hoe kan je ze vertalen?
  • voor alle onderwerpen kijk hier

Uiteraard gaan we het ook hebben over de kleuren, vormen en hoe je nep van echt kan onderscheiden.

Maar ook over de energie van deze tijd en wat kristallen daarmee te maken hebben. Want waarom komt een kristal nu in jouw leven?

Maar ook over de energie van deze tijd en wat kristallen daarmee te maken hebben. Want waarom komt een kristal nu in jouw leven?

Werken met stenen, kristallen activeren en wat je allemaal aan mogelijkheden hebt komt allemaal voorbij in deze 5 weken.

Uniek in deze edelsteen cursus is de kennismaking met de kristalwezens.

Waarom heeft het ene kristal wel een wezen en het andere niet?
Wat zijn kristalwezens en waarom zijn ze zichtbaar? Maar natuurlijk ook hoe kan je ze zien, horen of voelen en met ze werken.

Een volle 5 weken gaan het worden, vol power en energie in alle vormen en maten. Zelfs het maken van een edelsteen raster en edelsteen water zal ik de geheimen van prijs geven.

Wanneer gaan we van start?

We beginnen op 1 april 2022. Het is geen grap, maar een 11 dag én het is nieuwe maan.

Een 11 dag is een meester getal, een die energie boost, zuivert, aanzet en een fijne stap is in een persoonlijk proces. Het zijn magische dagen.

Daarbij is het nieuwe maan en dat is een energie van groei, zaaien en werken naar de volle maan.

Heerlijk om te beginnen en zeker geen toeval dat de kristalwezens deze dag naar voren schuiven voor de start van iets nieuws.

Ik weet al genoeg! Ik wil meedoen!

Hoe werkt het?

Na inschrijving sta je klaar voor de Online cursus Magie van Edelstenen en Kristallen. Op 1 april gaat de cursus op mijn website in de leeromgeving online en kan je een complete, en uitgebreide PDF downloaden.

Je krijgt van mij iedere week een uitnodiging voor een live sessie van 1 uur, waarin ik een deel van de stof uit de pdf behandel, kristallen laat zien als voorbeeld, mss een oefening doe met iedereen en er is ruimte voor vragen. Alles zal worden opgenomen en kan terug gekeken worden.

Na inschrijving kan je lid worden van een besloten facebook groep die alleen voor deelnemers van deze cursus is. Hier kan er worden uitgewisseld en vragen worden gesteld.

Kan je een live niet? Geen probleem! Jouw vragen kan je stellen in de facebook groep of via mail aan mij en ik beantwoord ze in de live die jij op een ander moment kan terug zien.

Speciale aanbieding:

Omdat kristalwezens meestal energie bij een keuze weer in gang zetten, doet dit ook weer iets in jou. Ze zetten je aan!

Daarom geef ik € 10,- korting op een inzichtsessie bij inschrijving van deze cursus. Het is helemaal niet erg alles alleen uit te zoeken en te ontdekken, maar mijn ervaring is dat als je hulp vraagt je stap zoveel groter, krachtiger en sneller is. Zelf dingen zien, door de patronen heen vraagt tijd en energie die je ook aan kracht kan besteden! Daarnaast scheelt het veel denkwerk en frustratie.

Wat brengt deze cursus jou?

Eigenlijk heeft dit een heel simpel antwoord: Heel veel kennis over stenen en kristallen. Over hun kracht en werking.  Je kan ze zelf inzetten voor jezelf en anderen. En herkennen of je echt een kristal in handen hebt waar kracht in zit of iets nep.

Je kan je eigen kristallen wereld laten ontvouwen met al haar power en steeds opnieuw de juiste balans vinden met de juiste stenen.

Ik doe mee!

Kosten voor deze online cursus bedraagt  €49,-

 Heb je vragen? Stel ze gerust. Mail mij dan op Carina@carinalucassen.nl Dan neem ik, indien nodig, even contact met je op.

Verloting gratis cursus

Niet iedereen kan deze cursus betalen. We leven in een tijd waarin het niet allemaal even makkelijk is voor iedereen.

Daarom geef ik 1 Online cursus GRATIS weg aan diegene die het echt heel goed kan gebruiken.

Schrijf in een reactie onder het blog op mijn website wie jij naar voren schuift om in aanmerking te komen voor een gratis deelname en waarom.

Deel mijn blog op jouw eigen social media en in je eigen kring. Dit kan met de linkjes onderop dit blog.

In de nieuwsbrief van 25 maart laat ik weten wie de kristalwezens naar voren schoven om gratis deel te nemen aan deze heerlijke, sprankelende magie van Edelstenen en Kristallen cursus!

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOL

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: