In je kracht, wat afgezaagd…

 

Het is best bijzonder hoe de synchroniciteit werkt. Heb jij wel eens gevraagd om inzichten? Duidelijkheid in je weg en welke kant je op moet?

Ik deed het onlangs. Eigenlijk is het totaal overbodig, want de antwoorden liggen al een tijdje onder mijn neus. Misschien te dichtbij, dat ik ze zelf niet zie. Zelfs niet met mijn leesbril op.

Al sinds jaren wil ik mensen in hun volle potentieel zetten. In hun kracht. Nu heb ik begrepen dat je dit niet meer zo mag noemen, want iedereen is er klaar mee ‘in z’n kracht’ te moeten staan. En dat snap ik best. Want iedereen riep het. En dan ben ik er klaar mee. Waarschijnlijk met mij vele anderen.

 

En toch, stiekem, willen we allemaal kracht.

  • Kracht om door te gaan,
  • Kracht om een moeilijke tijd door te komen,
  • kracht om iets in beweging te zetten,
  • kracht om te veranderen,
  • kracht om iets onbekends te doen,
  • kracht om voor jezelf te gaan staan,
  • kracht om gewoon te zijn wie je eigenlijk bent.

Ik heb die kracht eigenlijk altijd verstopt. Want dan viel ik te veel op. En hoge bomen vangen wind, dus ook regenhozen en hagel. Ik wilde erbij horen, aardig gevonden worden en als je krachtig bent dan zijn er altijd mensen die daar moeite mee hebben. Dus maakte ik mij klein.
Ik deed het bij instanties die hulp moesten bieden aan mijn zoon, zodat ik maar niet op tenen ging staan. Ging mee in hun benadering die vaak meer kwaad dan goed deed.

 

Na een lange tijd kwam ik tot de slotsom dat het dimmen van mijn kracht ook niet werkte. Ik werd er ongelukkig van. Wist geen richting meer en begon mijn vertrouwen te verliezen.

Ik was enorm druk om iedereen tevreden te houden, maar verloor mijzelf.

Dan ga je je alleen voelen en niets werkt meer. Gewoon bleh.

Dus ik heb mijn kracht weer opgeëist. Deze eens diep in de ogen gekeken. Ben er vol ingedoken. Take it or leave it. Ze is er om te delen, te inspireren, een ander mee te dragen, en een eigen pad te lopen. Ze is je vuur, je passie en vitaliteit. De brandstof van dromen en verlangens. Ze wijst de weg en geeft vertrouwen.

 

En man, voelt het goed haar de ruimte te geven! Als een gekooide draak die haar vleugels mag spreiden!

 

Het universum strooit ondertussen cadeautjes. Om te bevestigen dat dit echt is wat zo hoort te zijn!

 

Dus power ladies, maak de riemen vast. Let’s dance, let’s ride, we gaan innerlijke kracht pakken, omarmen en ferme stappen maken op je levenspad.

Ga je mee? Met of zonder stenen, olie of veren. Ik kan vliegen zonder veer. Jij ook. Ik weet het zeker.

 

 

 

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: