In balans komen met jouw persoonlijke unieke Kristallenbox

Ben je op zoek naar jouw weg?

In balans komen én blijven ook al is het even roerig en stormachtig?

Of zoek je juist meer verbinding en wil je weten wat jouw zielsopdracht is? 

Edelstenen hebben energie en kracht. In deze box maak ik een persoonlijke selectie van mooie kristallen die je helpen in balans te komen. Niet willekeurig gekozen stenen, maar op elkaar en op jou afgestemd. Zodat jij verder kunt groeien, je intuïtie sterker kan werken, je makkelijker in je kracht kunt komen en afstemmen op de volgende stap die je mag maken.

Het heeft allemaal 1 doel: kiezen voor jezelf, voeding voor je ziel, van jezelf houden en liefde voor wie jij bent.
Deze doos is dan ook helemaal voor jou. Je kunt hem aanvullen met andere stenen, als altaar gebruiken, of gewoon als een moment van afstemming met jezelf.

Soms lijkt het dat verandering in de toekomst ligt. Je moet manifesteren, aantrekken en dan afwachten wat er komt, wanneer en of het er komt. Tot die tijd moet je loslaten.
Wel, als dit je pad kruist, dan is het afwachten voorbij. Dan is ligt alles klaar om geplukt te worden en je leven te veranderen. Werken met je intuïtie, verbonden zijn met jezelf en weten waar je eigen kracht zit en hoe die eruit ziet.

Niet morgen, niet volgende maand, maar nu.

Het zijn speciale plekjes, mijn kristallenboxen. Met een eigen hartslag, een eigen adem en een verbondenheid. Het zijn plekjes waar alles samen komt. Waar krachten zich bundelen, zich verweven met onvoorwaardelijke liefde en de persoon waarmee ze worden verbonden. Waar de energie van de aarde, de kracht van edelstenen, planten en dieren, zich verstrengelt met de magie van het universum. Ik kan verdwalen in het combineren van alle krachten en verhalen van alle onderdelen als ik ze verbind en hun magie zich ontvouwt. Als het hart van de box langzaam begint te kloppen, steeds sterker en krachtiger.
Klaar om jou te helpen, te stimuleren en te vullen met wijsheid.

Ze vormen zich tijdens ons intake gesprek waar ik tussen de regels door de essentie er voor je uithaal. Met deze informatie creëer ik, in een bijzonder kistje, een plekje waar jij jezelf vanuit geborgenheid en veiligheid weer mag ontdekken.

Simpel gezegd: er ligt een soort van plan, een blauwdruk, net zo uniek als je vingerafdruk. Dat is een weg, een pad, een avontuur dat bij jou past. Deze kristallenbox helpt je dit pad te vinden. 

De box is een veilig plekje, waar je in een geborgenheid volledig jezelf mag zijn. Je mag gaan ontdekken wie je echt bent, waar je weer oplaadt met veerkracht en vertrouwen. De kristallenbox is de plek voor je zorgen, je dromen, je verlangens en je kwetsbaarheid. En jouw onvoorwaardelijke en altijd stromende plek van stimulans, liefde, kracht en kalmte. Ze is de plek waar alle energie uit het veld van mogelijkheden, de aarde en jij zelf samenkomt. Dat maakt dit plekje zo bijzonder..

Wil je in balans komen? Bestel jouw gepersonaliseerde Kristallenbox hier

Een speciaal kistje. 

In dit speciale kistje gaat alles afgestemd op jou en wat jou op dit moment helpt, kracht geeft, ondersteund om stap voor stap dichterbij jouw zelf, jouw eigenheid te komen.

Ik geef deze box een eigen ziel die bij jou hoort. Hierbij combineer ik edelstenen, kaarten, olie, en andere kracht items om zo een heel bijzondere krachtplek voor jou te creëren.

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.