tijgeroog Carina Lucassen
kristalvertaling Carina Lucassen

Ze zijn er voor mij altijd.

Er hoeft niet eens een kristal op mijn tafel te staan of in mijn handen te liggen om ze te zien.

Zij vinden mij.

Vaak al voordat ik het kristal in mijn voorraad heb.

Hun boodschap is soms dringend, verhelderen, helend of het gaat over iets dat in hun planning staat.

Met de nadruk op ‘hun’. Onze planningen lopen niet altijd parallel namelijk.

Terwijl ik, kijkend naar mijn volle agenda, dan denk: hoe dan? Is dat voor hun geen vraag.

Zo hebben zij al meerdere dingen gepland. En het is net een lopende band. Je pakt het ene op en het volgende wordt naar voren geschoven.

Het volgende project is de online cursus de kracht van overgave. Eerlijk gezegd sta ik te popelen, want de kosmische wetmatigheden die voor mij zo natuurlijk zijn, de oude wijsheid die ik adem, dat met jou mogen delen om jou een vertrouwen te geven waarop jij volledig durft te stralen, dat is echt wel een dikke vette droom van mij. 

Bij de gedachte alleen al word ik al gelukkig.

Maar om te voorkomen dat je denkt: daar gaat ze weer! (vorige week ging het ook al over vertrouwen) hebben de kristalwezens hier aan tafel aan staan zwaaien en fonkelen.

Ken je ze al? Die lieve, mooie, kleurrijke, daadkrachtige lichtwezens met de gave door alles heen te zien en te weten? Die geweldige wijze wezentjes die verbonden zijn met pure, natuurlijke kristallen?

Eigenwijs, ondeugend, vol humor en verzachtend zijn ze ook. Naast trouw en onvoorwaardelijk. En aards. De meest bijzondere combi van een kristalwezen is dat ze met al haar hoge licht energie, zo verbonden is met de aarde energie.

Ik zag ze zomaar op een dag. Eigenlijk ‘zag’ ik ze al heel lang, maar was ik niet bewust dat ik ze zag tot ze echt in een grote groep aan mijn tafel stonden en de lijnen opende.

Kristalwezens zijn lichtwezens die al miljoenen jaren wonen in een laag in de aarde.

Deze laag, waar de kristallen worden geboren is beschermd, warm en geborgen. Hier zorgen zij in grote getalen voor de kristallen. Zij verweven hun kosmische licht energie in de aardse eigenschappen van de kristallen. Zorgen dat de kristallen gevoed worden, kunnen groeien en bijzondere kracht en werking hebben boven op de optelsom van hun bestaan. 

Er was een tijd, nog niet zo lang geleden, dat kristalwezens achter bleven in deze laag, als hun kristal haar werk ging doen boven de aarde.

Maar er veranderde iets op aarde. De trillingen en frequenties zorgden ervoor dat een speciale lichting zielen langzaamaan wakker werden in hun hart. Met horten en stoten, nog verzadigd met oude patronen, normen en waarden en vooral overtuigingen.

Zij, de kristalwezens zagen de mens worstelen met zichzelf, als een vlinder dat zo hard moet werken om uit haar cocon te komen.

Echter de energie van angst is nog krachtig op aarde. Het zet de mens steeds weer een fikse stap terug in haar toch al moeizame proces van ontwaking uit de cocon. Hoe weet je dat je echt een vlinder wordt en niet naar beneden stort?

De mens zocht en zoekt houvast en hulp, dat voelde de kristalwezens tot diep in hun lichtwezen.

Hoeveel kracht ze de kristallen ook gaven, het was niet genoeg. De mens bleef hangen in angst en denken en kwam weinig in actie.

Precies daarom besloten de kristalwezens een ruime delegatie naar boven te sturen. Om hun kristal te helpen. 

Want een kristalwezen dringt door tot de kern met haar wetende, verzachtende energie.

Haar krachtigste eigenschap is haar aardse doe- energie.

Zo werkt zij in lijn met jouw zielsopdracht en samen met haar kristal. Ze geven zetjes, duwtjes en ingevingen. Maar je kan zomaar iets hebben gedaan wat je nooit eerder zo zou doen. Dat is werk van een kristalwezen.

Precies dat is wat nodig is om te gaan leven vanuit jouw ware diepste kern, te zijn wie je bent, met veerkracht en vertrouwen.

Kristalwezens zijn de eerste helpers op je pad om te durven zijn wie je bent en jouw leven hiermee in lijn te gaan brengen. Ze doen dat met zo ontzettend veel diepe liefde, met wijsheid van jouw ziel en toegang tot jouw hart.

Ze raken jouw eigenheid aan, helpen in jouw proces van groei en lopen met je mee. Ondeugend, lief, krachtig en precies dat wat je nodig hebt op het juiste moment.

Als kristal tolk heb ik het geweldige werk hun te vertalen.

Heeft ieder kristal een kristalwezen? Nee ik zie ze niet bij ieder kristal. Alleen bij echte, natuurlijke en zuivere kristallen of stenen zie ik een kristalwezen. Die hebben een echte essentie waarmee ze kunnen verbinden. Daar kan de kracht van het kristal een verschil maken in de shift van de aarde, in het proces van de mens en de energie van de eenheid.

In de kristalvertalingen, zowel de tekeningen van het wezentje en de geschreven vertalingen van wat ze te zeggen hebben, hoe ze helpen en waarom, zit altijd een eigen magie. Een die echt verandering brengt, vertrouwen en een stap in jouw eigen proces.

Ze zijn bijzonder, deze licht wezens. Dat is zeker.

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: