Vakantie Carina Lucassen

Dit jaar ga ik met vakantie.

Althans, niet op reis, maar ben wel een paar weken soort van ‘vrij’. Want ik moet klussen voor een verhuizende dochter 😉

Dat betekent dat ik in de maand Augustus geen sessies of consulten geef, de blogs in de nieuwsbrief op een wat lager pitje staan en ik de eerste 2 weken van Augustus niet of slecht bereikbaar ben. 

De rest van augustus staat in het teken van de nieuwe cursus Leven vanuit oude wijsheid en vertrouwen schrijven!

Ik heb zoveel om te delen, dat het goed gevulde hoofdstukken worden, vol met magie en een eigen kracht die aanstekelijk werkt. Een mooie therapie voor een stiller huis. 

Zijn er vragen of wil je toch nog graag een sessie voor de zomer? Bestel hem dan snel, dan lukt het vast nog om ergens een gaatje in de agenda te vinden.Wil jij graag het vertrouwen om jezelf te durven zijn, met alle magie en kracht die daarbij hoort? 

Schrijf je dan snel in voor de cursus Leven vanuit oude wijsheid en vertrouwen! Dan gaan we echt samen alles AANZETTEN in September.

Ik hoop zo dat je nu kiest voor jezelf en meedoet! Het zal de magie aanzetten, vertrouwen doen groeien en je kracht aanwakkeren.

Meer informatie over de cursus vind je hier: 

En een overzicht van de live sessies en meteen inschrijven kan hier: https://carinalucassen.nl/product/cursus-leven-vanuit-oude-wijsheid-zachtheid-en-vertrouwen/Deel de inspiratie! Des te groter wij een rimpel veroorzaken in de energie.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: