OVER CARINA

Leef vanuit je kern en blauwdruk, vind je eigen weg op jouw manier, dat is waarbij ik je help als spiritueel coach oftewel Power Coach. Zie wat voor mooi wezen je bent en leer uitdagingen te zien als een manier om te groeien tot een nog mooiere versie van jezelf.

WERK MET MIJ

Kom weer in balans en in je kracht! Werk samen met me aan jouw persoonlijke groei en geluk…

Power coaching kan zowel schriftelijk, telefonisch of via Skype. Neem vrijblijvend contact met me op…

LEVEN VANUIT JE BLAUWDRUK

Werken met de maan, stenen, kaarten en de energie van de kosmos en jouw blauwdruk. De regie over je eigen leven; eindelijk jezelf zijn. Leef vanuit jouw blauwdruk!

KRISTALLEN BOXEN

In de kristallenboxen zit een bijzondere selectie kristallen en edelstenen.  Ze vormen een speciale bron waar jij jouw moment van me-time kunt vinden.

Meest bekeken

over Carina Lucassen
Startsein
Cesim
Torenfonds
Ik ontving zojuist de mooie olifant en het geschenk. Ik ben enorm ontroerd door jouw mooie woorden. Hoe treffend. Ik vroeg je enkel om wat positieve energie en jij dringt met je boodschap direct door tot de kern. Heel mooi.

Lieve Carina, Ook al weet ik zelf heel goed hoe het werkt, het is zo ontzettend fijn om van jou andere inzichten te mogen ontvangen over welke situatie dan ook.. Om zonder oordeel even een bevestiging te krijgen dat je voor jezelf mag kiezen omdat je dat waard bent!

Dank! ❤️

Wauw wat een mooi cadeau dankjewel heb hem mijn maandlegging al een paar keer door gelezen wat is dat speciaal mooi en het klopt ook allemaal heel dankbaar voor deze mooie legging ❤️
 
Dankbaar voor mijn geluksbuideltje heb de olie gister al gebruikt wat een fijne warme geur buideltje draag ik bij me in mijn tas 🍀❤️

Dank je wel, lieve Carina, voor de Power Kristallenbox 😀 zo superblij en wat ruikt alles lekker, vooral de wierook en de lavendelknopjes, ook mbt moeheid en de robijn, ik ben er stil van, blij, emotioneel maar zeer dankbaar voor. Heb nog nooit een raster gemaakt, maar ook dat gaat lukken. Dank je wel, dank je wel, dank je wel, dank je wel, dank je wel, dank je wel, Carina. Joepie!

Carina is een ontzettend lieve kanjer met ontzettend veel verstand van stenen, verder staat ze altijd klaar voor een steuntje in de rug een opbeurend berichtje en een luisterend oor ook via berichtjes, een fijne uitleg en 😍ONTZETTEND😍 mooie stenen, Ook de maandleggingen zijn heel erg goed en to the point en de boxen echt geweldig mooi ….. super uitgewerkt. ik gebruik vaak het woord Ontzettend zie ik …. dat komt omdat ik een Ontzettend tevreden klant ben… lieverd, Top

 Hoi Carina, Dank je wel voor de informatie! En ook weer voor de prachtig verzorgde horoscoop, echt wel een heel mooi cadeau voor mezelf! Hetgeen je over jezelf vertelt, is echt inspirerend!

Neem contact op

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.