Kristallenboxen ontstaan vanzelf. Er dwarrelt een energie om mij heen, een kern. Soms is dat een steen, een emotie en soms is dat iets anders.

 

De kern werkt als een magneet. Zij trekt erbij aan wat nodig is om het een krachtig geheel te maken.

Gisteren heb ik een box afgemaakt met daarin een bijzondere etherische olie. De inner child combineerde ik met sodaliet in een roller.

Ze matchte perfect met die kristallenbox.

En vandaag is ze blijven hangen. Ze dwarrelt steeds weer om mij heen en ondertussen is de eerste steen ook erbij geland. Een nieuwe kristallenbox in wording…

Laat ik even kort uitleggen wat Inner Child doet.

Deze olie kalmeert en herstelt onze verbinding met jouw kern
Ze is speciaal gemaakt voor ons om het contact te herstellen met ons innerlijk kind, ons innerlijk zelf dat de kern is van wie we zijn. Het kan je door vele moeilijke veranderingen helpen.
Wanneer we ons leven in dienst van anderen leven en kijken wat anderen nodig hebben in plaats van wat we zelf nodig hebben, komen we steeds verder weg te staan van ons ware zelf en van het bereiken van ons ware doel. Inner Child is een blend die je kan helpen om weer terug te komen naar de kern van wie je bent. Wanneer we leren om van onszelf te houden en onze eigen ziel echt leren kennen, dan kunnen we echt voldoening ervaren van ons leven.

Deze olie is bijzonder om haar bewezen therapeutische werking. Daar staat Young Living om bekend. Krachtige, pure olien.

De eerste steen die zich daarbij voegt is de Fadenkwarts. De steen van heling, de steen die oude, diepe pijn tot zelfs gebroken zijn heelt. Het helen zit tot diep in haar code, want ze heeft zichzelf al eens geheeld na te zijn gebroken.

Dus het thema van de volgende box is geboren

Leven vanuit je kern lijkt niet altijd even makkelijk..

 Veel al hebben we, zoals ik dat noem, een bumpy ride achter de rug. Oude pijn en ervaringen die je kunnen breken en beschadigen en daarmee in de weg staan voor groei, geluk en je eigen weg vinden die bij jou hoort.

Als je bent geknakt durf je je niet meer open te stellen, dan wil je alleen maar de ‘veilige’ route nemen met zo min mogelijk bulten. Zelfvertrouwen is onderweg weggesmolten.

Maar ons innerlijk kind, die mooie kern van je zijn, is zo ontzettend bijzonder. Zij is jouw centrum, jouw drive, jouw liefde en passie maar vooral ook jouw kracht.

De ene kristallenbox ploft even knallend neer en zegt nog net niet: tadaaaa hier ben ik!
En de andere kristallenbox als deze land zachtjes, dwarrelend als een veertje.

Ze laat zich vanuit haar sterkste kant zien, kwetsbaarheid, verzachtend en helend. Alles vanuit haar verlangen voluit te mogen gaan stralen.

wauw,.. wat wordt ze mooi!

 

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: