Een veel gestelde vraag.

De meeste edelstenen worden gekocht vanuit een verlangen naar duidelijkheid, richting en kracht. Hulp in een moeilijke tijd, bij verandering of juist helderheid krijgen in een keuze.

Dus hoe moet ik formuleren wat ik graag wil om het aan te trekken? Een nieuw huis, een andere baan, meer eigenwaarde, de grote liefde, mijn missie in dit leven, meer geld, soms zelfs met een deadline: voor die en die datum graag.

 

De indruk is gewekt dat we alles kunnen bestellen in de groothandel van het universum, alles wat je hartje begeert. Je krijgt een 100% kortingsbon en gratis verzending. Nou ga maar los!

 

Wat je hartje begeert, daar zit nu precies de clou. Want je kan dus niet alles bestellen wat je hoofd begeert. Vooral een hoofd dat leeft vanuit angst. Controle houden.

Waarom dan alleen wat je hart begeert? Wel,.. omdat dit is wat bij jou hoort. Bij je plan het beste en gaafste leven te krijgen wat je wilt.
Maar dat is wel spannend, want dan moet je loslaten. Dan moet je vertrouwen dat het ook echt goed komt. Niet weten wat er dan gebeurt en hoe is het moeilijkste wat er is, zonder vertrouwen.

 

Dus daar komen de stenen in beeld. Die moeten dan de ‘controle’ factor zijn die alles in de juiste banen gaan leiden. Liefst de zelfbedachte banen.. Aanhouder wint toch? Vol zorg kies je een steen die precies dat levert wat je wilt. Overvloed, kracht, rust, manifestatieversterking, verzin het maar.

 

Laat ik je een denkertje geven:

Als jij een carte blanche hebt over je leven. Dan ligt er dus niets vast, is er geen plan dat je kader is, moet jij het helemaal alleen doe. Hoe zit het dan met bijvoorbeeld astrologie?

Ik zat gisteren mijn geboortehoroscoop met behulp van een boek voor een deel te ontrafelen. Het is bijzonder hoe treffend de stand van planeten een invloed hebben op wie ik ben, wat mijn talenten zijn, mijn valkuilen en zelfs een deel mijn opdracht.

De maan heeft invloed op de getijden en ook op ons als mens, dat is bewezen. Ze heeft iedere maand een andere energie die je gereflecteerd ziet in je dagelijkse leven. Leven met de energie van de maan is niet meer iets wat we gek vinden. We kunnen er met volle maan last van hebben. Trouwens vroeger was het nog veel normaler dan nu.

En toch staan we er ook weer los van?

En de planeten dan?

En de informatie die ik uit het veld haal bij een legging?

Oh ja en de eenheid, hoe zit dat?

 

Dus, heb je nu echt een carte blanche? Of ligt er wel een plan, een blauwdruk?

 

Dit laatste geloof ik absoluut. Zolang ik bouw op mijn blauwdruk heb ik carte blanche en mag ik bestellen bij de groothandel universum. Sterker nog, ik krijg een vip behandeling als ik dat doe!

We zijn vergeten dat iedereen een talent heeft. Een gave, iets waar je goed in bent, wat je heerlijk vind om te doen en te delen en belangrijk is in deze wereld.

Omdat je de mening van de mensen laat bepalen of dit echt bijzonder en waardevol is of niet kun je het niet meer zelf zien als iets heel bijzonders. Zo heb ik mijn kracht en verbinding met boven het grootste gedeelte van mijn leven verstopt, ontkent en niet gewild. Ik wilde in een hokje passen voor de erkenning van anderen.

Maar paste niet.

Ik zelf gaf er geen waarde aan, omdat onze maatschappij bepaalde wie ik was.

Bepaalde ja. Verleden tijd.

 

Want het is tijd zelf te bepalen wie jij bent zonder dat de maatschappij jou vertelt wie je moet zijn.

Het is tijd werkelijk te gaan leven.

En het ligt voor je neus. Je kan het al ruiken, daar komt je verlangen vandaan.

 

Als je dan bedenkt dat er wel degelijk een geweldig plan voor jou ligt, dat ademt, dat stroomt en pulst en alleen voor jou van toepassing is, misschien durf je dan te gaan luisteren naar wie jij werkelijk bent.

 

Want dan, geloof mij ik spreek uit ervaring, heb je de edelstenen helemaal niet meer nodig.

 

Kijk vandaag maar eens om je heen en zie de eenheid en verbondenheid in alles.

Werkelijk alles. Het een kan niet zonder het ander..

En daar ben jij een mega uniek onderdeel van. Wauw.. wat een potentie.

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: