Nu dat de sluiers dunner worden is het helemaal haar tijd.

In december zijn de sluiers met de andere werelden dunner. Boven en onder gaan open. Ze geeft je zo de mogelijkheid om in deze maand de inzichten te ontvangen en de energie, ideeën en dromen te planten voor volgend jaar in jouw eigen tuin van wonderen.

In de geborgenheid van jouw eigen bubbel zet de kosmos de poorten open om jou zo te voeden met de energie en inzichten voor een nieuw jaar. 

Zo helpt ze je los te laten en terug te geven wat niet meer bij jou hoort en aan te trekken wat je nodig hebt om volgend jaar weer te kunnen bloeien. Het is een intiem, persoonlijk proces wat precies past in de warmte die je creëert en het zachte kaarslicht. 

Met deze energie al in mijn systeem schuift steeds de zachte, roze Heulandiet naar voren. Verwondert luister ik waarom juist zij nu duidelijk mijn aandacht trekt en vertaalt wil worden.

Het heeft alles te maken met de dunner wordende scheiding tussen de andere werelden. Haar kracht zit in de poorten open naar de energie van oude beschavingen. Iets wat met de bijzondere december energie nog krachtiger is. 

Op haar zachte roze energie lijnen reis je mee naar het oude Egypte, Atlantis, de Maya’s of Lemurie. 

Door middel van innerlijke beelden ontvang je de wijsheid die nu nodig is om de energie en kracht van die tijd weer naar het heden te brengen. 

Ze laat je dwalen langs de levende boeken uit de Akasha kronieken en verweeft oude tijden en beschavingen met de kennis van nu. Je zou verwachten dat wij nu meer weten en kunnen, maar de oude beschavingen dragen nog vele geheimen die we nog steeds niet kunnen ontcijferen of verklaren.

Het valt mij op dat haar energie de ruimte vult met een rust van weten. Zonder dat je precies kan uitleggen wat je weet. De betweter stem in jou, die altijd de kritische, twijfel in je aanwakkert wordt stiller en genuanceerder. 

Ik verbaas mij over haar enorm hoge frequenties die je eerder verwacht bij een bergkristal of een ander bijzonder kristal. Verborgen onder een roze laag van zachtheid sluit de frequentie van Heulandiet aan bij de ontwikkeling van de mens op dit moment in deze tijd. 

Ze doet belangrijk werk. Ze verbind je weer met jezelf. Met jouw hart, de plek waar jouw ziel woont. 

Zo sluit je weer aan op het leven en kan je weer luisteren naar wat jouw ziel jou influistert. Een samenwerking die magisch is en het natuurlijke ritme van de aarde weer herkent. 

De energie van de Heulandiet is nog nooit zo helder geweest als nu. Open en krachtig. 

Door de sluiers en scheidingen tussen tijden en dimensies te openen voor jou, krijg je zicht op de parallele levens. Niet om in het verleden te leven, maar om oude verloren gegane kennis weer te herinneren.

Haar energie is minstens zo wonderlijk als die van deze maand. Het lijkt net alsof de Heulandiet een eigen nieuwe dimensie aan energie van zichzelf laat zien. Passend en ondersteunend bij wat de mens in haar ontwikkeling nodig heeft.

Heb jij het gevoel dat er kennis uit oude beschavingen op je wacht? 

Ik heb nog een aantal stukken op voorraad. Niet alles staat in de winkel. Heb je interesse, laat het mij dan even weten.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: