tijgeroog Carina Lucassen
Het_middelpunt_vh_universum_carina_lucassen

Dit keer is mijn tafel gevuld met kristalwezens van allerlei soorten kristallen en stenen.

Niet een groep, niet een soort maar echt van alles wat. Er is een hoge energie en de Kristalwezen Wijzen schuiven naar voren.

Ik bewonder hun staf, met daarin een eigen kristal dat zo helder schijnt. Ik voel de lijnen van wijsheid aan gaan en zich verbinden met de bibliotheek van het licht. De tijd vertraagt en de rust daalt neer.
Het is een mengelmoes aan kristalenergie die een beetje gek gevoel geeft. Van gas geven en remmen tegelijk.

De kristalwezens laten mij zien dat veel mensen het gevoel hebben om vastgelopen te zijn.

Ze zien jou. Ze weten en lezen je in een fractie van een lichtnanoseconde. Direct naar de diepste lagen van je zijn. Daar waar jou licht zit, jouw essentie of ziel. Hoe je het wil noemen. Daar zit jouw puurste stukje JIJ, zonder maskers, pijn of angst. Daar zit een stukje magische power dat lijnen van sterrenstof, wijsheid en kracht bevat. Als een zaadje vol potentie en mogelijkheden. Dàt zaadje, lezen kristalwezens.

Ze laten mij een middelpunt van het universum zien.
Als jij het middelpunt bent van jouw leven, van jouw universum, betekent dat ook dat jij zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor je eigen leven. Dit klinkt misschien ver van je bed, of misschien heb je een gevoel van: dat doe ik toch al?

 

Het middelpunt straalt, pulst, is veerkrachtig en verankerd. Het verandert in de mooiste kleuren en het veld eromheen kleurt hier dan langzaam in mee. Om dit middelpunt draaien sterren- en lichtlijnen, wonderen en wijsheid energie. Het is te mooi om uit te leggen.

Jij bent dit middelpunt. Ja, echt! Jij.

Dat kan je je niet voorstellen he? In je gevoel sta je ergens in de kring eromheen. Misschien wel zelfs erbuiten, maar het middelpunt,… nee dat kan echt niet!

De kristalwezens laten het ook zien. Jij bent het middelpunt in jouw leven, jouw deel van het universum. Alles vormt zich om jou heen. Nooit opgevallen?

Als jij het middelpunt bent van jouw leven, van jouw universum, betekent dat ook dat jij zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor je eigen leven.

Dit klinkt misschien ver van je bed, of misschien heb je een gevoel van: dat doe ik toch al?

De kristalwezens laten een voorbeeld zien wat dichtbij ligt voor hen. Veel mensen maken een kristal verantwoordelijk voor hun leven. Het middelpunt. Het kristal, dat de eigenschappen, kracht en energie in zich draagt om die veranderingen te veroorzaken die je graag zou willen zien. Veranderingen die je wellicht niet zelf durft te maken. Dus koop je een kristal. Of een cursus. Want als je dat doet en je zet het in het midden van jouw wereld, dan verandert zij jouw universum en komt het helemaal goed.

 

Zo leg je de verantwoordelijkheid bij een ander. Bij een coach, kristal, cursus, draak, vriend, vriendin, ouder of werkgever? Je wilt dat de ander het oplost, de blokkade verwijdert, de flow laat stromen, de juiste keuzes maakt en de vragen beantwoord.

Op het moment dat jij iemand ontmoet, een cursus doet, een kristal koopt of een vriendschap aangaat, passeert er iets of iemand in jouw universum. Het zit tijdelijk even in jouw veld.

Sommige vriendschappen verdwijnen na een tijd weer uit je bubbel, net als sommige kristallen. Het zijn tools, het is hulp in je leven met wijsheid, energie en kracht om jou te ondersteunen verantwoordelijkheid te nemen in jouw universum. Je kan het gebruiken om jezelf te helpen.

Vaak verwachten we van een kristal of een cursus dat zij het werk doet. Je zet dit dan op jouw plek in het middelpunt, gaat ernaast staan en zegt: laat maar zien. Doe het maar.

De kristalwezens zijn boven de aarde gekomen om daar te helpen. Zij geven je een doe energie.
Proberen je te laten zien dat JIJ in het middelpunt staat en de steen vasthoudt als hulp, als onderstroom aan kracht. Jij moet het doen. En zolang jij niets doet, maar afwacht vanuit angst het niet te kunnen, niet te weten, niet de juiste keuze te maken, gebeurt er niets. Je hebt dan iets of iemand anders de verantwoordelijkheid gegeven over jouw eigen leven. Je hebt het jouw middelpunt gemaakt en de verantwoordelijkheid buiten jezelf geplaatst.

De groep kristalwezens pulst een verzachtende, overwegend kalmerende energie terwijl de Kristalwezen Wijzen hun communicatielijnen laten stromen.

Ze zien dat je het soms moeilijk hebt. Dat de angst van het niet weten de overhand krijgt bij tijd en wijle. Maar ze zijn er voor jou. Onvoorwaardelijk.

Om je te laten zien dat als je verandering wilt in je leven, als je vervulling wilt voelen, de onderstroom van kracht, het gevoel van echte dankbaarheid en geluk, je zelf verantwoordelijkheid moet nemen voor dit magische leven. Besluiten nemen, keuzes maken, in beweging komen. Het zelf doen. Je angst onder ogen komen en toch met klotsende oksels doorpakken. Je niet laten weerhouden door het niet-weten, maar nieuwsgierig zijn naar het volgende dat zich dan ontvouwt en jou verrast.

Het enige wat de kristalwezens ik en voor jou kunnen doen is je helpen hierbij. Wij willen je inspireren om vertrouwen te vinden in het leven en haar kosmische wetten, in het plan dat er voor je is. We willen je helpen door kracht te delen, de kristallen hun energie en eigenschappen om je heen te vouwen en je te laten voelen dat er meer is dan je met het blote oog kan zien.

De kristalwezens knikken waarbij kleine vonkjes sterrenstof ontsnappen bij de beweging. Zij zijn er om je dat zetje te geven als je twijfelt. En je zo stap voor stap te laten voelen hoe het voelt als je handelingen in lijn komen met je zielsplan. Steeds opnieuw, tot je eraan verslaafd bent en niet meer zonder kan…

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: