tijgeroog Carina Lucassen
Verjaardag Carina Lucassen
jouw jaar van magie

Deze week ben ik jarig. Ik ben niet zo van een huis vol visite, maar dit keer wil ik het vieren met jou! Ik trakteer.

Tot dit jaar draaide ik nog mijn leeftijd nog wel eens om.

Van 52 maakte ik dan 25. Dit jaar is het kantel moment, het getal precies in het midden. Vanaf nu wil ik het de komende 5 jaar ècht niet meer omdraaien! 

Daarom trakteer ik deze week en krijg je van 17 t/m 21 januari 2022, maar liefst  50% korting op alle cursussen en de online jaarcirkel.

Toen ik 50 werd, vond ik dat lastig. Ik voelde mij ouder dan ik mij werkelijk van binnen voelde. Dit jaar voelt als mijn kroon jaar. Ieder jaar kwam ik meer op mijn eigen plek, ankerde mijn wortels meer en zit ik in mijn eigen vel. Ik landde op mijn eigen magische plek, kwam thuis tussen de sterren en voel mij bezield in het werk wat ik nu doe.

Hoe bouwen we een magisch feestje? In de online jaarcirkel zijn we gewoon al begonnen! Daar regent het sterrenstof, sprankelingen en prikken we een vorkje met de kristalwezens en oude magiërs als Merlijn. Net als bij een echt feest: hoe meer zielen, hoe meer vreugde!
Eigenlijk is iedere cursus een magisch feestje.

De korting is verwerkt in de producten in mijn winkel gedurende de geldigheidsperiode.

Doe je mee?

Tot gauw!

 

Lieve groet, Carina

Persoonlijke boodschap Carina Lucassen

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: