tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Niet-Weten en Plezier.

Seriously? Ik moet toegeven dat het afgezaagd wordt, steeds dezelfde kristalwezens die naar voren schuiven.

Zelf hebben ze er de grootste lol om. Ze laten zien dat je bij het lezen dan deze kop al een zucht hebt geslaakt en misschien niet eens meer verder wilde lezen.

Geloof mij, als ik zeg dat er toch echt 25 kaarten in een kristalwezen orakelset zitten en ik niet de kaarten kies.

De energie gaat in hoog tempo. Het universum en de aarde hebben met de start van dit jaar doorgeschakeld naar een hogere versnelling. Dat klopt ook als er een hogere trilling en energie is, dan gaan dingen ook sneller.

Maar been je het nog bij?

De oude ‘Vissen-energie’ laat je soms verkrampen met alles dat in hoog tempo lijkt te veranderen.

Vasthouden aan oude manieren, overtuigingen en patronen voelt misschien als vasthouden aan het laatste vaste anker, maar dit ankertje biedt geen enkele houvast meer.

De kristalwezens weten en zien hoe spannend je dit vindt. Loslaten terwijl het nieuwe helemaal niet eens zichtbaar is.

De komende week willen ze je helpen jouw oude overtuiging – niet weten is beangstigend en gevaarlijk – te veranderen in een die past bij de nieuwe energie en dus stroomt. 

Niet weten is het gebied van mogelijkheden en wonderen, iets om op te verheugen en nieuwsgierig naar te zijn.

Als je weet dat in het gebied van niet weten alles in je leven weer de vrijheid krijgt om uit te lijnen met jouw zielsplan, dan weet je dat het daarmee eigenlijk alleen maar heel erg mooi en gaaf kan zijn. Als je dit, wat er nu is wel oke vond, wat voor moois ligt er dan op je te wachten? Want de energie van de kosmos is een energie van groei en potentie. Ze brengt je leven in lijn met je zielswensen.

Ze laten mij een klein kindje zien, dat voor haar verjaardag iets heel graag wil hebben. Een kindje dat bang is het niet te krijgen en dus zeurt en niet kan slapen van de zorgen. Ze wil de controle houden en zoekt bevestiging dat ze dit cadeau krijgt op haar verjaardag.

Maar de ouders, die veel meer overzien en haar heel goed kennen, weten dat er iets is waar zij het bestaan nog niet van weet. Dat nog leuker en gaver is en veel beter bij haar past. Ze weten dat als zij dat uitpakt op haar verjaardag ze niet weet wat ze ziet. Zo blij zal zijn dat ze het andere niet heeft gekregen maar juist dit, wat de ouders wel wisten.

Precies zo werkt het universum. Zij kent de voorraad in jouw kosmische magazijn van wonderen.

Zo willen de kristalwezens je vragen heel bewust jezelf te gaan leren anders te kijken naar niet weten. Geen zorgen maken over wat er ligt, maar je erop verheugen waar ze jou brengt. En laat dat nou precies zijn waar je moet zijn en wat jij nooit had kunnen bedenken.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 26 febr carina lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: