De energie van deze week is die van Niet weten en acceptatie

Het is de energie die zich de komende tijd door alles heen verweeft.

De zoektocht naar antwoorden is groot. Als dingen om je heen veranderen, hoe subtiel dat ook kan in de energie, is de wens naar houvast, zekerheid en duidelijkheid groot. Je wilt antwoorden, weten waar je heen gaat, of het de juiste richting of keuze is, of je een gok neemt, of dat je..

De kristalwezens laten zien dat de komende tijd je geen heldere antwoorden krijgt op al deze onzekerheden. Je wordt gevraagd de sprong in het diepe te nemen. 

Spring! Zo leer je vertrouwen op jouw eigen intuitie en op jouw eigen innerlijke leiding.

De verantwoordelijkheid over het leven, over bestemming, zielsopdrachten, geluk of vervulling wordt nog te veel bij de kosmos neergelegd. Ga niet afwachten tot zij op jouw wolk je gaan vertellen wat je moet doen. Dan word je passief en durf je niet meer te luisteren naar jouw eigen innerlijke weten.

Het is de bedoeling dat je juist verbindt met jezelf!

Dus luister naar je hart, waar wordt ze blij van? Wat wil ze doen? En accepteer dat je de uitkomst ervan niet weet. Dat het een nieuwe ervaring is waarvan je niet weet wat ze je gaat brengen. 

De uitdaging van de energie is in de vorm dat hoe hard je ook je best doet, er komen geen antwoorden. Zo krijg je de keuze, blijf je het proberen of accepteer je wat er is?

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: