tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van loslaten, afsluiten en aarden.

We hebben net een volle maan (en een storm) achter de rug. Met een afnemende maan komen we weer in een tijd van inkeer.

De kristalwezens brengen het deze week onder je aandacht. Met snelle veranderende energie is het zaak steeds opnieuw bij te sturen en niet vast te blijven houden aan alles.

Ik hou van beelden en de kristalwezens weten dat. Daarom laten ze mij het voorbeeld zien van een kind dat met een groei spurt uit zijn kleding groeit.

Wat gebeurt er als je weigert deze kleding uit te doen en te verwisselen voor dat wat wel past en bij het seizoen hoort?

Ik kan je vertellen, de beelden zijn lachwekkend.

Een groot persoon in een te kleine dikke trui, krampachtig, ongemakkelijk en zwetend als een gek. Ik moet er niet aan denken.

Toch is het precies wat je doet als je niet durft los te laten. Je wilt liever deze trui houden uit angst dat er geen trui is die zo mooi is als deze. Wel, ik weet zeker dat er mooiere, zachtere, warmere en vooral grotere truien zijn die voor je klaarliggen. Alleen sta je er niet voor open in je worsteling met deze trui.

Met de energie van een afnemende maan, mag je loslaten. En loslaten is niet ergens je rug toe keren, is niet iets laten vallen.

Loslaten is een situatie de ruimte geven om zelf een richting in te gaan. Om te gaan stromen, zonder dat jij een vinger in de pap hebt over de uitkomst.

Zo kan de energie de weg van de minste weerstand vinden en laat dit nu net een kosmische wet in actie zijn. Leg het in jouw open hand en volg waar het heen stroomt. Ik ben overtuigd dat de uitkomst je gaat verbazen.

Het stukje afsluiten is wel echt bedoelt als afsluiten. Regelmatig zie ik in mijn consulten mensen die nergens afscheid van durven nemen, die niet durven te kiezen. Uit angst een verkeerde keuze te maken of iets af te sluiten wat niet de bedoeling is. Neem van mij aan dat als dit het geval is, het universum het nog een keer onder je neus schuift om te vertellen: deze moet je hebben.

Vast blijven houden aan een te krappe, kriebelende trui, doet meer kwaad dan een ‘verkeerde’ keuze.

Ze weerhoud je van nieuwe kansen, ze zet je in de ‘sudder’ stand.

Dat nare vacuüm dat je vaak voelt, zonder voor of achteruit. Als een plantje dat eigenlijk verpot moet worden omdat de wortels in een te kleine pot zitten en niet verder kunnen groeien. Neem van mij aan dat de plant er niet beter op wordt en verpieterd als je er niets aan doet.

Durf af te sluiten. Durf los te laten.

De kristalwezens vragen nadrukkelijk met de derde kaart je weer te vertellen te gaan Aarden. Ze weten dat zodra er ‘spannende dingen’ als loslaten of afsluiten worden gevraagd je vanuit twijfel en onzekerheid je energie veel al omhoog richt. Op zoek naar bevestiging en antwoorden. Eigenlijk brengt dat nog meer twijfel en nog minder balans. Boven en onder, weet je nog?

Weet je het even niet meer?

Ga dan aarden. Voel de grond onder je voeten, zoek contact met de essentie van deze geweldige ster – aarde. Zo help je jezelf met een balans die je weer centert, richting geeft en vooral een heerlijke aardse rust.

Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 18 februari Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: