tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Aarden, Niet-weten, en Keuze..

Deze week vormt de energie een uitdaging. Je wordt gevraagd volledig uit jouw comfort zone te komen, naar standje Overgave 2.0

De kristalwezens zijn even streng. Ga èèrst Aarden. Probeer deze hele week de voeten op de grond te houden. Het liefst hou je de controle en als het gaat om spirituele groei wil je het liefst natuurlijk eerst weten wat er gaat gebeuren, waar je naar onderweg bent, of je het wel goed doet, op het juiste spoor zit en wat het je oplevert.

Ze laten zien dat je op dat moment ‘boven’ bent komen inwonen en niet eerder opgeeft als dat je antwoorden en inzichten vindt op deze vragen.

Kristalwezens verzachten het gevoel van angst.

Ze laten het niet altijd verdwijnen. Soms moet je door iets heen als leerproces. Anders blijft het een obstakel, een patroon die verlamt of afremt.

Deze week mag je dit stukje angst van je lijstje gaan strepen. Wat enorm helpt is te blijven Aarden en geen kost en inwoning te vragen op jouw wolk. Blijf met beide benen op de grond, dat geeft je veerkracht.

Met aardende stappen en een stroom van synchroniteit uit de kosmos zet je dan stappen op het pad van niet weten.

Voor jou voelt het als een sprong in het ongewisse, maar eigenlijk is het de deur naar het veld van magie en mogelijkheden. Heb je steeds gevraagd om wonderen? Magie? Manifestatie? Wel, je staat nu voor deze deur.

De kristalwezens vragen je deze week te kiezen. Kiezen brengt altijd beweging in energie.

Veel te lang ben je aan het afwachten op de verandering, leg je het initiatief bij de kosmos en niet bij jezelf.

De energie van de komende week nodigt jou uit om hier verandering in te brengen en de kristalwezens weten dat dit voor jou een uitdaging is.

Door te Aarden blijf je in het nu en laat je je niet meeslepen in de angst voor het onbekende. Laat de beren deze week in hun holletje verder slapen en omwikkel je met de energie van avontuur, magie, mogelijkheden en wonderen.

Misschien krijg je zelfs nog wel een pardoes doe-zetje van de kristalwezens.

Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast kristalwezens Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: