tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van intuïtie, en vertrouwen..

Voel je het ook? Het is net alsof het universum de sokken erin heeft. De rem is eraf.

De kristalwezens laten zien dat de tijd van vooruitgaan en beweging is aangebroken. Ze hebben lol over ons gevoel van ‘snelheid’.

Heb je de afgelopen tijd ongeduldig met je voeten staan tikken? Of toch de tijd gebruikt om innerlijk op ontdekkingstocht te gaan? Want ze was juist bedoeld om weer een laagje af te pellen, dieper te gaan om zo meer te verbinden met jouw eigen ziel.

Deze week wordt de lijn met jouw eigen ziel helderder. Door de tijd van rust is er minder ruis op de innerlijke telefoondraad met jouw eigen licht, ziel, kern of noem het essentie.

Jouw intuitie is helderder. Ze communiceert door middel van jouw sterkste heldere gave. Horen, weten, zien en soms zelfs de stem. Heerlijk niet?

Maar nu komt het. De kristalwezens vragen je deze week erop te VERTROUWEN. Ze dagen je uit het eens niet in twijfel te trekken, weg te wuiven of gewoon te negeren. Deze week word je gevraagd te luisteren. Ernaar te handelen.

Zoals deze mooie kristalwezens het laten zien is het een opbouw waar je momenteel in zit.

Deze week mag je ervaren wat het je brengt als je luistert naar je intuitie. Ook dat zal vertrouwen geven dat het de onderstroom meer kracht geeft, zodat je het gevoel gaat krijgen dat je gedragen wordt.

De tijd nadert dat je echt op jouw eigen intuitie moet gaan vertrouwen en ernaar zal gaan handelen.

Oh en vergeet niet dat kristalwezens humor hebben. Dat je deze week de knipoog ook mag ontdekken als ze je ermee laten oefenen. Tenslotte is het leven niet slechts zwaar maar ook heel leuk.

Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

forecast 4 februari Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: