tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Overgave, en Vertrouwen

Als deze forecast in gaat is het kerst. De periode van lichtjes. Ik wil jullie een hele fijne en gezellige kerstmis wensen.

Heel grappig zijn ze, die kristalwezens. En duidelijk en vasthoudend. En droge humor.

Iedere week stem ik af op de energie van dit moment, op jou en op de Nieuwe Aarde. En dan vraag ik alle kristalwezens (en inmiddels ook de Starbeings) wat de boodschap voor de komende week voor jou zal zijn. Duidelijk bij het schudden van de kristalwezen kaarten vielen er de 2 kristalwezens uit van Vertrouwen en Overgave.

Ik weet het, hoe spannender de tijd wordt, des te lastiger is het om de controle los te laten en het universum de controle in handen te geven. De kristalwezens weten het ook.
Ik vermoed jij ondertussen ook wel. Daarom vroeg ik de kristalwezens of ze wellicht nog een andere boodschap voor volgende week hebben… Dat wilde ze wel geven.
Uit 25 kaarten vallen vervolgens Acceptatie en Geduld. Om mij vervolgens stralend, vol pret regenbogen en pulsend vanaf mijn tafel aan te kijken. Je begrijpt dat ik niet verder om kaarten vraag. Ik accepteer de boodschap voor de komende week.

Ze laten mij zien dat ze je uitdagen om in de overgave te gaan. Situaties die niet meer bij je passen en vol oude energie zitten zullen volledig vastlopen in de grindbak. Een kristalwezen belofte is dat hoe harder je toch eraan trekt en sleurt, des te vaster de situatie loopt. Je moet in de overgave.

Droog laten de kristalwezens zien dat jij nieuwe energie niet zelf kan bedenken. Gekke beelden en energie schuiven voorbij. Daarom moet je hun en alle magie gaan vertrouwen op uitkomsten waar jij echt niet aan had gedacht.

 

Het vraagt wel actie. Dus niet achterover zitten en afwachten, nee, luisteren naar ingevingen, ideeën en gevoel (en dat zijn geen emoties, daar zit verschil tussen). Zo strooien de kristalwezens kruimels en tekens op je pad om te volgen. Alles in de juiste richting.

Laat weten in de reacties hier onder deze forecast hoe dit voor jou werkt, of je het misschien al aanvoelde komen of wat deze forecasts voor jou doen. Door te delen, gaan anderen herkennen dat zij (en dus ook jij) niet alleen zijn in je proces, ook al kan dat wel zo voelen.

En zo maak je kans op een persoonlijke kristalwezen forecast die ik je via de mail toestuur!

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

forecast 25 December Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: