De energie van deze week is die van Loslaten en vertrouwen

Het is de laatste week van dit jaar. 

Alles wat je in dit jaar kon doen is klaar. 

Je hebt kunnen zaaien en oogsten. Je hebt kunnen reiken naar dromen, de eerste stappen kunnen zetten. Je hebt kunnen luisteren naar jouw hart en ziel. Je hebt kunnen liefhebben, lachen en huilen. Je hebt alles gedaan wat je kon doen. Je hebt opgeruimd en gekeken wat je mee wilt nemen naar volgend jaar. 

Nu is de tijd van loslaten en vertrouwen. 

De kristalwezens vragen je even te genieten van de lichtjes van deze tijd. Ontspannen en bewust. Je mag vertrouwen dat alles is zoals het moet zijn op dit moment. Dat er altijd een moment komt dat je denkt: het was maar goed dat,.. want anders had ik nu niet…

Dus laat los en vertrouw. 

Leg alle wensen, dromen, zorgen en alledaagse dingen even op de tafel van jouw wolk. Je hebt een jaar lang hard gewerkt, nu ben je even vrij.

Voor je ligt een nieuw jaar. Vol nieuwe kansen, wegen, wonderen en mogelijkheden.  

De kristalwezens vragen je nog 1 keer over je schouder te kijken naar het pad dat je liep dit jaar. Zie hoe hobbelig het was. Maar je hebt het geflikt. Je staat hier. Doe het je maar na.

Je kan slechts wat spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan. Neem jezelf voor het komende jaar minder bang te zijn en jezelf voorop te zetten zodat je kan delen vanuit jouw overvloed. 

De sluiers zijn dun deze dagen. En werelden versmelten voor even. De kristalwezens laten zien dat je even gewoon mag ontspannen. Alles naast je neer mag leggen en het even laten voor wat het is. 

Het is even tijd om te genieten, licht te delen en lief te hebben. 

Alles komt goed.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: