tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Blauwdruk, Eenheid en een wolkje Intuitie

Deze boodschap kon niet raker zijn. Ze toverde een lach op mijn gezicht toen ik de kristalwezens daar zo parmantig zag glimmen. Ik vraag er altijd 2, maar het derde kristalwezen gaf aan dat zij toch echt een belangrijke toevoeging geeft deze week. Kom maar op dan!

De komende week draait om jouw blauwdruk. De energie van deze week zal je uitdagen hierover na te denken. Wie ben jij in jouw diepste kern? Wie ben jij als je alle maskers, namen en vormen weghaalt? Dit kristalwezen zal je volgende week zetjes blijven geven bij alles wat je doet, wie je tegenkomt of als je denkt over wensen en intenties voor 2022. Bij gerechten die je maakt, dingen die je schrijft en werk wat je doet. Overal zal er een zacht vragend gevoel zijn, wil je dit echt? Voelt dit goed? Past het bij jou?
Alle energie in het universum bundelt zich naar een nieuwe boost in het authentieke leven.
Daar kan soms een zucht ontsnappen als je dit weer hoort. Maar in een ander blog over de Nieuwe Aarde leg ik je uit waarom authentiek leven een feit is. Geen keuze, geen wens, maar een basis energie waar je niet aan kan ontkomen. Niemand trouwens.

Dat het kristalwezen van Eenheid meteen naar voren schoof toen haar kaart viel, is krachtig. Je zal de komende week voelen dat je een onderdeel van Eenheid bent. De planeten, volle maan en het hele proces heeft een invloed op je. Onder je bed verstoppen helpt echt niet.
Maak de energie dan ook niet persoonlijk. Ga niet scannen waar jij zelf de mist in ging. We gaan massaal de mist in de komende week, om daar in de mistige bubbel een nieuwe stap te maken in het transformatie proces, in jouw proces naar een bijzondere vlinder worden.

 

Jouw toch steeds luider wordende intuitie is een heerlijke toevoeging deze week. Je antennes vangen energie op en jouw eigen innerlijke kern, jouw ziel spreekt meer jouw taal via jouw intuitie. Zo loodst ze je door deze mistige week.
Het is roerig, geef niet toe aan paniek, zorgen en stress. Ze zijn je ego en hoofd die de beren op de weg door de mist niet kunnen zien. Als je hierdoorheen kan ademen, zal je zien dat deze week ook leuke verrassingen voor je in petto heeft met lichtjes in de verte.

Hoe ervaar jij de energie deze week? En hoe dwarrel jij hierin mee? Deel het in de comments onder deze forecast en inspireer zo ook anderen!

Ik wens je een fijne, magische week!

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 18 December Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: