De energie van deze week is die van Nieuw begin en Tussentijd

Er ligt een nieuw begin. Een nieuw jaar, maar eigenlijk iedere dag, iedere minuut vol nieuwe kansen, mogelijkheden en wonderen. Iedere minuut, ieder moment in het nu kan je besluiten om dromen na te jagen. 

De kristalwezens dagen je deze week uit de magie van het nieuwe begin te voelen. Om even stil te staan bij het gevoel wat de magie met jou doet. Alles is mogelijk zolang je trouw blijft aan jezelf.

Omdat de kristalwezens weten dat je al zo lang wacht en ploetert in alle veranderingen die de grote shift met zich meebrengen en je zo verlangt naar duidelijkheid, laten ze voorzichtig weten dat het nog steeds een tussentijd is. We zijn nog steeds onderweg en het eindpunt is nog niet in zicht. De veranderingen zijn in volle gang, maar ook nog maar een paar jaar van deze nieuwe elfenmaand (2600 jaar) begonnen. 

Ze vragen je niet te ver vooruit te willen kijken. 

Blijf in het nu. Sta open voor wat de toekomst brengt, maar wil de uitkomst nog niet weten. Zo blijf je open voor nieuwe kansen die je anders niet zo pakken uit angst voor vertraging. 

Als je de controle los durft te laten en trouw blijft aan jezelf, geef je eigenlijk de kosmos toestemming haar magie door jou heen te verweven met jouw leven. Haar mogelijkheden zijn grootser en mooier dan jij nu kan voorstellen. Alle controle die je wilt uitoefenen op situaties en uitkomsten is altijd gebaseerd op angst. 

En dat is niet een energie van groei en voorspoed. Je doet jezelf ermee te kort, aangezien er betere uitkomsten mogelijk zijn waar jij nu niet aan denkt. 

Neem jezelf voor de kosmos, jouw wolk, meer vertrouwen te geven de komende tijd. Je te laten dragen door hun wijsheid en magie en slechts hun hints en kansen te volgen. 

Je zou zo maar eens meer duidelijkheid kunnen krijgen dan je durft te dromen!

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: