tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Aarden en Tussentijd..

In deze tijd zijn de sluiers van de poorten naar de verborgen werelden dunner dan ooit. Hun energie mengt zich met die we gewend zijn. Als een voordeur die openstaat en lucht van buiten in huis laat stromen.

 

Zo kan het zijn dat je de komende week dingen voelt in jouw systeem die je niet zo snel kan thuisbrengen. Ze kriebelen, voelen gek en misschien toch ook vertrouwd. Of dat jouw intuitie ineens veel scherper is, je beelden laat zien of dat je ineens dingen weet, maar geen idee hebt hoe je dat kan weten.
De energie verhoogt zich in krachtige golven deze dagen en dat kan je ook best wel uit balans brengen. De kristalwezens vragen je de komende week steeds bewust te aarden. Voel hoe de grond voelt onder je voeten, zet ze even stevig neer voor de nodige veerkracht in de energie verschuiving.

Je kan ook altijd aarden door iets ‘aards’ te doen, als de bladeren in de tuin opruimen of door je te verbinden met een mooi kristal in de diepere kristallenlaag in de aarde. Een wandeling door het bos of aan het strand doet ook goed in de balans in jouw gevoelige systeem.

De kristalwezens willen het je blijven benadrukken als geruststelling. Het is een tussentijd tussen oud en nieuw. Tussen de oude energie, die kraakt in haar voegen, en de nieuwe die je nog niet (her)kent of ziet, maar je wel al prikkelt en uitdaagt.
Ze laten mij beelden zien van een verhuizing hahahaha. Een mooie beeldspraak met overal dozen. Je voelt je niet meer thuis in het oude huis en het nieuwe huis moet je nog intrekken. Tussentijd is altijd onrustig en verwarrend, maar hou vol. Er komt snel meer duidelijkheid. In de tussentijd blijven de kristalwezen je voeden met geruststelling en hoe je hier zo soepel mogelijk doorheen komt.
Maak het niet persoonlijk. Het is een global verandering. Een proces waar we allemaal door gaan, een energie die we allemaal voelen en merken. De een misschien wat meer dan de ander.
Het is niet een gevolg van jouw handelen dat dingen nu even niet lukken, of dat je het even niet weet.
Zie het grote geheel, dwarrel in de stroom even mee en je zal zien dat al snel de volgende stap weer heel helder wordt.

 

Hoe ervaar jij de energie deze week? En hoe dwarrel jij hierin mee? Deel het in de comments onder deze forecast en inspireer zo ook anderen!

Ik wens je een fijne, magische week!

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 11 December Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: