De energie van deze week is die van Acceptatie en wijsheid

De afgelopen weken lijken de kristalwezens een mini cursus te maken bij de actuele energie.

Acceptatie is wijsheid, brengt wijsheid en geeft ruimte voor nieuwe wijsheid. 

Soms komen er dingen op ons pad waar we geen invloed op hebben. Het is. Je moet, of je wilt of niet. Je kan er nu eenmaal niets aan veranderen. Bijvoorbeeld als het net begint te plenzen als jij toch ècht de deur uit moet. Of dat de bus of trein vertraging heeft. Soms kan je er gewoon niets aan veranderen en moet je iets doen of ondergaan. 

Ieder verzet doet pijn. Maakt het nodeloos zwaar. 

De kristalwezens dagen je deze week uit om de dingen die je moet doen, gewoon te accepteren. Het is. 
Het is niet slecht, goed, moeilijk, makkelijk, fijn of niet. Het is gewoon wat het is en je moet het doen. Door er in je hoofd verhalen bij te maken, ga je in de weerstand. Je wilt het niet. Maar in dit geval heb je even niets te willen. 

Het is juist de weerstand die de hele situatie zwaarder en moeilijker maakt dan dat ze is. Door haar te accepteren komt er een rust. Juist in deze rust sta je open voor de verborgen wijsheid die de situatie bij zich draagt. Jouw energie die je anders gebruikt in het gevecht met jezelf, kan je nu voor iets anders gebruiken. 

De verhalen in jouw hoofd leiden je af van de kleine wonderen, de nieuwe richtingen en ingevingen die je binnen krijgt. Er is gewoon te veel herrie en je bent te druk om het op te merken. 

Iedere situatie draagt haar eigen wijsheid, is er niet voor niets. Vertrouw jouw wolk en de kristalwezens dat ze haar niet zomaar op jouw pad leggen.

Wees nieuwsgierig om te ontdekken wat ze kan brengen!

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: