tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Waarhei, en Rust.

Dit jaar maken we een grote stap in de shift naar de Aquarius energie. Een energie van eenheid, transparantie en liefde.

In deze nieuwe energie passen geen situaties, relaties of andere zaken die gebaseerd zijn op oneerlijkheid, onwaarheden en negativiteit. Al ruim 20 jaren geleden werd al aangekondigd dat oneerlijkheid naar boven zou drijven en zichtbaar zou worden. Je ziet het momenteel op meerdere gebieden gebeuren.

Er is een spreuk en die schuiven de kristalwezens naar voren. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Of te wel, wat jij in het klein doet, veroorzaakt rimpels in de energie die zich bundelen met de energie van anderen.

De komende week is de energie van waarheid. Spreek je de waarheid of jok je uit angst voor afwijzing en erbij te horen?

De energie van de komende week daagt je uit om jezelf niet meer te presenteren zoals je denkt dat mensen je willen zien of goedkeuren. De tijd van puur zijn breekt aan. Je niet meer verstoppen voor jouw eigen wensen, verlangens en ze niet meer meten met oude normen en waarden.

Luister de komende week goed naar jouw lichaam. Heeft ze rust nodig? Geef dan toe in plaats van door te duwen. Ook dat is luisteren naar jouw eigen waarheid.

De kristalwezens vragen je de oordelen over jezelf daarbij te sussen. Je bent niet lui, slecht of zwak als je toegeeft aan een beetje rust als jouw lichaam en systeem dat aangeeft.

Het is niet langer krachtig en stoer als je een mega waslijst aan to do hebt afgestreept en uitgevloerd op de bank in stort. Het is vele malen krachtiger als je dat hebt kunnen doen wat naar voren schuift om te doen en je nog energie en kracht over hebt om te genieten van het leven. Om open te staan voor de gouden randjes, tijd te hebben voor de nodige inkeer en verbinding met jezelf. Dat is ook leven volgens jouw eigen waarheid.

De kristalwezens laten zien dat je het vaak nog lastig vindt en toch toegeeft aan oude patronen.

Lief mooi mens de tijd breekt nu echt aan om beter te gaan luisteren naar jezelf. Struisvogel spelen helpt je niet.

Vandaar dat de kristalwezens laten zien dat volgende week als een speeltuin is waarin je kan voelen, uitproberen en ontdekken wat toegeven en luisteren jou voor plezier, creativiteit en energie brengt. Vanuit rust.

Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

 

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: