De energie van deze week is die van Liefde en blauwdruk

Het belooft een mooie week te worden!

Want eigenlijk vragen de kristalwezens jou de komende week te accepteren zoals je bent. 

Voel liefde voor wie jij bent, voor de talenten die je hebt gekregen, voor jouw eigen wijsheid.

Zelfs jouw krassen, jouw ups en downs, jouw kracht en jouw angsten, mag jij met liefde omarmen en trots op zijn. Ja, zelfs dat waar je minder goed in bent of denkt te moeten verbeteren.

De trend is dat we perfect moeten zijn. Geheeld, krachtig, gelukkig, vervuld en het liefst iets doen wat een grote impact maakt in onze wereld. Kleiner mag wellicht ook. Maar de mens is niet perfect en helemaal niet als ze leeft in een duale wereld als dit aardse bestaan. 
Dan alleen kunnen de kanten waar jij zo trots op bent, bestaan bij de gratie van de schaduw kanten. Het een kan niet zonder het ander bestaan.

Kracht komt voort uit acceptatie. Dus de komende week word je uitgedaagd om jezelf vanuit liefde te zien. 

Jouw pad, met alle wijsheid die jouw ziel koos te willen ervaren in dit leven, liggen in jouw blauwdruk. Misschien nam jij de zware taak op je om oude, familie patronen te helen, te doorbreken en te transformeren. 

Kijk deze week eens met een blik van liefde naar jezelf. Naar het pad dat je loopt en de bergen die je hebt beklommen. Zie ze niet als foute keuzes of gevolgen van foute besluiten.

Zie ze niet als dat een gevolg van oude pijn in jouw zijn. Het zijn ervaringen die jouw ziel wilde doormaken, als wijsheid. Zo werkt de ziel en het leven.

Misschien ben je het niet eens met de keuze die jouw ziel maakte toen zij aan tafel op jouw wolk zat, vlak voordat jij sprong. Maar als je met liefde naar jouw blauwdruk kan kijken, zal je opmerken dat alles wat jij nodig hebt in jouw eigen ‘gereedschapskist’ aanwezig is. 

Het vraagt slechts anders te kijken. Niet vanuit mislukking of falen, maar vanuit overwinningen en ervaring. 

De kristalwezens weten dat het misschien een pittige uitdaging is deze week. Ze is een ervaring die je verderop in het jaar weer uit de kast zal halen, laten ze weten. 

Jij bent heel, mooi en the best there is.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: