De energie van deze week is die van Overgave en vergeving

De energie vraagt een overgave deze week!

Laat de controle even los en laat de energie haar eigen weg vinden. Zo kan jij heel even uitrusten, ademhalen en ontspannen. Pas dan merk je hoeveel spanning en energie het kost om steeds maar alert te zijn, bij te sturen en de uitkomst met alle opties te blijven monitoren. Er is dan geen innerlijke rust en nog minder vertrouwen. 

Deze week nodigt je uit om gewoon even de boel de boel te laten. Het is de energie van december. Van uitrusten, opladen en reflectie. Je ontkomt er niet aan en weerstand zal slechts vertragen en zwaarder aanvoelen dan nodig is. 

De kristalwezens fluisteren: laat ons even het werk doen. Jij doet het al het hele jaar. Leun even achterover en ontspan. Het komt goed.

Ze weten dat met ontspanning ook de inkeer komt en de reflectie. Misschien is het dat wel waarom je maar blijft doorhollen en niet kan loslaten? Zodat je niet hoeft te kijken naar dit jaar? Weet dat het niet slechts bestaat uit momenten die je (achteraf) anders had kunnen doen. Waar je misschien te lang hebt vastgehouden, gewacht of een andere keuze had kunnen maken. Maar het jaar zit ook vol met groei, overwinningen, nieuwe gave wegen, oogst en rijkdom. Het is maar waar je jouw aandacht aan geeft, waar je naar kijkt.

De kristalwezens vragen je deze week eens niet zo hardvochtig te zijn voor jezelf. Het is makkelijker om achteraf te weten wat je moest doen of niet, dan in het moment. 

Je besloot met de informatie van dat moment. Vergeef jezelf voor de dingen waarvan je nu vindt dat ze anders hadden gemoeten of gekund. Zo heb je ook weer nieuwe wijsheid en het heeft je ook gebracht waar je nu bent. Ieder nadeel heeft ook een voordeel, het is vanuit welke kant je het wilt bekijken. 
De kristalwezens mengen de energie met die van vergeving en zachtheid. Achteraf de koe in zijn bibs kijken heeft geen nut. Je deed wat je kon en doe het je maar na. 

Door deze zachtheid bij jezelf toe te staan, verzacht je ook de innerlijke spanning. Het geeft de kans ook de mooie dingen van dit jaar te zien en ervoor te kiezen deze mee te nemen naar volgend jaar. 

Vergeet niet dat foute keuzes niet bestaan. Het zijn slechts ervaringen en soms uitdagingen. Meer niet.

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: