tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Overgave en Acceptatie..

Deze energie is een match made in heaven. Het zijn de geheime ingredienten van flow, overvloed, verbinding met jezelf en aangesloten zijn op de energie van alles.

 

Ze zijn onmisbaar in het manifestatie recept. Want zonder Overgave en Acceptatie ben je in controle en dat is dodelijk voor iedere vorm van magie.
Deze 2 mooie kristalwezens laten zien dat zij op hun best zijn als jij durft te vertrouwen in de energie van het universum. Dan weet je zeker dat altijd alles goed komt. Ook als het op het eerste gezicht niet zo uitpakt als dat je had voorgesteld of bedacht.
Ze laten mij beelden zien van een enorm donker pakhuis waar een paar seconde het licht van aangaat.

Schappen vol mogelijkheden, bakken vol sterrenstof en magie. Wonderen, wensen, vervulling, verbinding, passie, alles is aanwezig. Alles afgestemd op jouw eigen zielslijnen en opdrachten in dit leven.

Meer dan je kan verslijten in 1 mensen leven. Slechts je weet er het bestaan niet van af. Dat weten alle lichtwezens en de energie in het universum wel. Daar waar jij je uiterste best doet iets van de onderste plank te regelen, pakken zij moeiteloos iets bijzonders en sprankelends van de bovenste. 
En dan is er maar 1 manier om jou te weerhouden genoegen te nemen met dat van de onderste… door het je zo moeilijk mogelijk te maken dat je het wel op moet geven. Of door gewoon de controle onmogelijk te maken.

Deze week zal je regelmatig in situaties komen waarin je een kans krijgt om vanuit overgave en acceptatie het universum haar magie te laten werken. Zodat ze jou kan laten zien wat er allemaal op de bovenste plank op je te wachten ligt.

Acceptatie betekent dat je de situatie gewoon neemt zoals ze is. Zonder oordeel, zonder verzet.

Overgave de komende week werkt als een kruimelspoor. Steeds opnieuw laten kristalwezens je door middel van kleine ingevingen en tekens uit het universum in beweging komen. Volg ze op, wees nieuwsgierig naar waar dit spoor heen leidt en pak kruimel voor kruimel zonder een uitkomst af te dwingen of te willen weten.

Als een kleine speurtocht uitgezet door de gaafste lichtwezens vol liefde voor jou!

 

Ik wens je een fijne, magische week!

  

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast kristalwezens 3 december Carina  Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: