tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Afsluiten en Balans.

De afgelopen tijd hebben veel mensen de energie zwaar, turbulent en verwarrend gevonden. Alsof je in een glazen bol zit dat telkens opnieuw wordt geschud.

 

De energie is enorm aan het veranderen. Frequenties verhogen en op alle gebieden worden we gevraagd naar ons leven te kijken. Wat past bij je en bij de volgende stap en wat past niet meer bij je en hoort bij de ‘oude’ energie? Oude energie voelt vertrouwd, je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt. Daardoor kan het lastig zijn haar los te laten.

Inmiddels staan we bijna op de drempel van een nieuw jaar. 2022 draagt de belofte van grote veranderingen. De energie die de kristalwezens laten zien is weer een streepje op je to-do lijstje voor dit jaar.
Je wordt deze week geholpen dingen af te sluiten. Het kan zijn dat je gedwongen wordt afscheidt te nemen van situaties, mensen, werk of spullen.

 

De kristalwezens vragen je ook zelf eens te kijken naar wat er nu in je leven is. Voel je je daar nog fijn bij? Of kost het veel energie? Soms is een kleine aanpassing nodig om de energie de goede kant op te kantelen, soms brengt slechts de keuze al een nieuwe stroom synchroniteit op gang. De kleine wijze wezentjes vragen je verantwoordelijkheid te nemen voor dat leven waarin jij centraal staat.

Stel je staat voor een grote kast, vol met spullen. Je begint haar uit te ruimen en naar je spulletjes te kijken of je ze wilt houden of niet. Meestal, midden in de chaos, kan de moed in de schoenen zakken. Maar eenmaal klaar en kijkend in een overzichtelijke, opgeruimde kast met fijne spullen, geeft het altijd een fijn gevoel!

De kristalwezens beloven je dat het een nieuwe balans brengt die je voorsorteert voor 2022.

Er is, in de samenwerking tussen hemel en aarde, zoveel gaande dat het niet meer ontkent kan worden. In dit mooie en wonderlijke proces word je uitgenodigd om je te laten dragen. Nieuwe balans verschijnt meteen en krachtig, als je slechts die dingen in je leven toelaat die bij jou horen, die aan je bijdragen en je stimuleren in jouw pad.

Ik wens je een fijne, magische week!

  

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 27 November Carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: