De energie van deze week is die van Liefde en Eenheid

Wat een geweldige energie!

Het een is het ander en het ander is het een. Liefde is eenheid en eenheid is liefde.

Het is nog mooier. Als onderdeel van de eenheid is er slechts liefde voor jou. 

Al kan het soms wel even duren. Maar het komt aan het licht.

Deze week zal je uitgedaagd worden om de eenheid te ontdekken en hoe belangrijk jouw rol en plek hierin is. Niet in een klein hoekje maar gewoon voluit in het midden. 

Eenheid is een lastig begrip om met onze mensenbrein te bevatten.

Over omvang kunnen we ons nog een voorstelling maken, namelijk groots. Maar hoe is de eenheid dan? 

Er is een oefening waarin mensen met behulp van pen en papier een friemelstukje van de eenheid in kaart kunnen brengen. 

Pak een leeg vel papier. Schrijf in het midden jouw naam of ‘ik’. Omcirkel dat, tenslotte ben jij het middelpunt van jouw universum. 

Schrijf om jou heen waar jij vandaag mee te maken hebt gehad. De kleding die jij draagt bijvoorbeeld. Ze komen uit een winkel. Die heeft ook weer te maken met leveranciers, enz. 

De supermarkt waar jij een boodschap deed. De kassière, de leverancier van winkelwagentjes, het eten wat jij kocht. Daar is een boer, een fabrikant weer mee verbonden, en meer. De kachel die je aanstak, de mensen die jij sprak, de telefoon die je gebruikte, jouw collega’s of familie en gezin. 

Ik noemde het niet voor niets een friemelstukje..

Ons leven is volledig in elkaar verweven op zoveel punten. 

Zo zijn wij een onderdeel van de eenheid die nog veel verder gaat dan de producten die wij gebruiken. Milieu, natuur, de aarde, de lucht, het heelal, alles heeft iets met elkaar te maken en te doen. Toeval bestaat niet.

Sta deze week eens stil bij de eenheid waar jij een belangrijk deel van uitmaakt. En alle liefde die het in zich heeft. Liefde die verder gaat dan gewoon houden van. Liefde die geen voorwaarden kent, onuitputtelijk is en altijd aanwezig. Waar zie jij liefde? Want ze zit groots in de kleinste dingen. Kent geen waarde of woorden. Slechts de weg van het hart.

Deel haar, maak haar groter en zie dan eens wat er in de eenheid gebeurt.

Lief mens, je bent gewild, geliefd en zeker geen toeval. 

Hoe voelt deze forecast voor jou? Deel het in de reacties onder deze post en misschien hebben de kristalwezens voor jou wel een persoonlijke forecast sterrenstof in jouw mailbox!

Wil je de rimpel in de energie groter maken? Deel dan deze forecast met de mensen waarvan jij voelt dat zij een snufje sterrenstof kunnen gebruiken.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: