tijgeroog Carina Lucassen

De energie van deze week is die van Balans en Vertrouwen.

Niet dat deze balans er nu al is, zeggen de kristalwezens. De komende week zal je worden uitgedaagd om een nieuwe balans te vinden, met de nieuwe energie.

 

Terwijl ik de kristalwezens vroeg om de energie van de (toen nog) komende week, kwamen ze eerst voorbij met alle energie die we de afgelopen weken al hebben gezien. Die van rust, vergeving, nieuw begin, liefde en wijsheid. Eigenlijk zeggen ze dat dit proces nog niet voorbij is.

 

Ik moest verder doorvragen om verduidelijking en toevoeging. Om een stukje bemoediging, want het kan allemaal wat onstuimig en eindeloos aanvoelen soms. Daarom heb ik gevraagd wat kan jullie helpen? Hoe houd je de veerkracht die nodig is als het zo onstuimig is?

Kristalwezens willen niets liever dan helpen. Hun energie is altijd actief, voorwaarts en gevuld met kleine ‘nudges’. Zetjes in de juiste richting.

Die vraag was snel beantwoord: kom terug in balans! Want daar kan je putten uit je eigen vertrouwen.

 

Makkelijk gezegd, terug komen in balans. Maar als je mijn blog leest over de volle maan van 19 november en deze energie verweeft met die van deze week, dan is de helikopter view de uitkomst van de eeuw! Balans kan je vinden door wat er gebeurt niet persoonlijk aan te trekken maar het grote geheel te blijven zien waar jij een onderdeel van bent.

Niet alles is een gevolg van jouw intenties, keuzes of handelen. Veel komt voort vanuit het collectief aangezien de shifts in energie, het proces van verandering in deze wereld geldt voor iedereen. Niemand uitgezonderd. De een is wat verder dan de ander en mag een voorloper zijn, een inspirator, een lichtje. Maar uiteindelijk gaan we allemaal door hetzelfde proces.

De kristalwezens konden het niet laten. Bij het schudden van de kaarten viel niet alleen balans en vertrouwen eruit, maar ook tussentijd.

Dat zegt genoeg toch? Je bent onderweg, dit is slechts een stukje van de reis. Morgen is er weer een nieuwe dag.

  

Lieve groet, Carina

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Forecast 20 November carina Lucassen

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: